Hırvatistan’ın yıldız futbolcularından Luka Modric, "Emre Mor çok kaliteli bir oyuncu. Yarın en çok Emre Mor’dan korkuyoruz" dedi.
2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri ilk maçında yarın evinde Türkiye’yi ağırlayacak olan Hırvatistan’da, Teknik Direktör Ante Cacic ve deneyimli oyuncu Luka Modric, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Türkiye kaliteli bir takım”
Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Ante Cacic yaptığı açıklamada, “Yeni oyuncular, çok tecrübeli olmayan oyuncular olacak sahada. Fakat Türkiye genel olarak kaliteli bir takım. Hep iyi oyun oynadı. Yarınki maçta da çok iyi olacaklar buna eminim. Geçmişte kalmamamız gerekiyor. Yarınki maçın rahat geçeceğini düşünmüyorum. Hırvatistan kaliteli bir takım. Dolayısıyla herhalde kaliteli bir maç olacaktır” dedi.

“Rusya’ya herkes gitmek ister”
Grubu da değerlendiren Cacic, “İzlanda, Ukrayna gibi takımlar var. Hepsi kaliteli. Herkes dünya kupasına gitmek istiyoruz. Türkiye çok tehlikeli bir takım olarak görüyorum. Rusya’ya herkes gitmek ister. Güçsüz bir takım olarak görmüyoruz Türkiye’yi. Yeni oyuncular var, tecrübesiz oyuncular olabilir ama her zaman Türkiye kaliteli olacaktır” diye konuştu.

Modric: “Seyircisiz olacağı için zor maç olabilir”
Deneyimli oyuncu Luka Modric ise yaptığı açıklamada, “Maçlar birbirine benzemez, yarınki maç da değişik olacak. Seyircisiz olacağı için zor bir maç olabilir. Sonuç da taraftarlar her zaman farklı bir renk katılıyor maça. Her zamanki gibi bizim için iyi olumlu kaliteli bir maç olacağını ümit ediyorum” açıklamasında bulundu.

“Yarın en çok Emre Mor’dan korkuyoruz”
Emre Mor ile EURO 2016’da fotoğraf çekilmesinin hatırlatılması üzerine ise Modric, “Fotoğraf çekildik, anlamıyorum bunun nesi var. Emre Mor çok kaliteli bir oyuncu. Yarın en çok Emre Mor’dan korkuyoruz. Bakalım nasıl olacak onun kariyeri bunu zaman gösterecek” şeklinde konuştu.

Hırvatistan hazırlıklarını tamamladı
Öte yandan Hırvatistan A Milli Takımı, akam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla, yarınki Türkiye maçının hazırlıklarını tamamladı.
(İHA)