Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, yarınki Beşiktaş maçının kesinlikle bir dostluk maçı olmayacağını söyledi.
UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Tottenham’da teknik direktör Mauricio Pochettino ve futbolcu Kyle Walker basın toplantısı düzenledi.

"YARIN DA ZORLU BİR MÜCADELE OLACAK"
Beşiktaş’ın zor bir takım olduğunu belirten teknik direktör Pochettino, "Yarın da zorlu bir mücadele olacak. Ama biz de bu maça hazırız. Londra’daki maç da iyi bir maç olmuştu. Yarınki maçın zorluğunu biliyoruz. Maçı kazanıp grubu lider olarak tamamlamak istiyoruz" dedi.

"ADEBAYOR KİŞİSEL SEBEPLERDEN DOLAYI ÜLKESİNE GİTTİ"
Tottenham Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, Adebayor’ın kişisel sebeplerden dolayı ülkesine gittiğini belirterek, "Adebayor izin istedi ve kulübün izniyle ülkesine gitti. Kendi ülkesine gidip 3-4 gün kaybetmesi belki bize ilerisi için daha fazla zaman kazandıracaktır. Çünkü oyuncunun kafası kendi ülkesinde, ailesiyle, problemleriyle beraberken, bizimle beraber olması iyi bir şey değil. Kafasından atması lazım. Onun için de şu anda kendi ülkesinde, birkaç gün içinde takıma katılacak. Adebayor da hepimiz gibi bir insan. Kendi kişisel problemleri var. Önemli olan kafasını toparlaması. Son haftalarda sakatlığı nedeniyle oynamadı" diye konuştu.

"DEMBA BA YOK ATIBA DA CEZALI"
Futbolcuları ile maçın zorluk derecesini konuştuklarını ifade eden Pochettino, "Kendileri biliyorlar maçın zor olacağını. Beşiktaş’ta Demba Ba yok. Cezalı olan Atiba yok. Ama Beşiktaş da bizim tarzımız bir takım. Geniş ve kuvvetli bir kadrosu olan bir takım. Yarın kesinlikle bir dostluk maçı olmayacak. Birinci sıranın önemini Beşiktaş da biz de çok iyi biliyoruz. Zorlu bir maç olacak" ifadelerini kullandı.
Tottenham futbolcusu Kyle Walker ise kendisini iyi hissettiğini ve en iyi sezonlarından birini geçirdiğini söyledi.

TOTTENHAM, BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Beşiktaş ile oynayacak olan Tottenham, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Basına ilk 15 dakikası açık olarak yapılan antrenmanda futbolcular pas çalışması yaptı. Ayrıca kişisel sorunlarından dolayı ülkesinde bulunan Adebayor, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.
(İHA)