Kaleci, stoper veya forvet mevkiinde yüksek maaşları nedeniyle anlaşılamayan oyuncular 1 yıl sürecek uzun süreli bir tatilin kurban oldu. Pek çok oyuncu salgın dönemi nedeniyle ülke değiştirmek istememesi ve ülkede yer alan kulüplerin maaşlarını karşılayamaması nedeniyle de transferlerini gerçekleştiremedi.

Klas Futbolcular Takım Bulamadı

 Uzun Yıllar boyunca Atletico Madrid takımında oynayan ve de son dönemlerde Juventus'un efsanesi haline gelen Mario Mandzukic, özellikle de Türk takımları tarafından yapılan tekliflere sıcak bakmayarak yüksek maaş istemese nedeniyle veto edilmişti. Bu sezonda pek çok Arap ve Amerika takımı ile görüşen Mandzukic, herhangi birisi ile ortak paydada buluşamayınca boşta kaldı. Böyle klas bir futbolcunun herhangi bir takım ile anlaşamaması haberini ilk olarak üzerinden haberdar olduk.  Forvet bölgesinde boşta kalan ve pek çok  teknik direktör tarafından veto edilen Mario Balotelli de yine bu sene boşta kalan isimler arasında yer alıyor. Milan, Juventus, Manchester City gibi takımlarda büyük kariyer sahibi olan Balotelli, son olarak  Fransa'da forma giymişti. İtalyan oyuncu için pek çok talip olmasına rağmen oyuncu bu sezonun boş geçme kararını adresleri üzerinden açıklamıştı.

Orta Saha Bölgesi Boşta!

 Dünyaca ünlü yıldızların boşta kaldığı bir başka mevki ise orta saha…  Hem defansif hem ofansif yönleriile ön plana çıkan futbolcular, herhangi bir takım ile anlaşamayarak bu sezonu boş geçirme kararı aldı. Alexander Pato,  Jack Wilshere ve Bertolucci gibi futbolcuların bulunduğu orta saha bilgisi yine yüksek maaş istekleri nedeniyle takımlar tarafından reddedildi.

Defans Hattına Takviye Yapmak İsteyen Ekiplerin Dikkatine!

Stoper bölgesinde ise Fernanda Garay, Simanovich, Fredy Guarin gibi oyuncuların boşta kalmasına karşı taraftarla tarafından şaşkınlıkla izlendi. Bu bölgede özellikle de eksikleri bulunan takımların bu oyuncular ile her türlü konuda anlaşmasına rağmen ufak pürüzleri aşaması sonucu anlaşma sağlanamadı. üzerinden bütün boşta kalan futbolcuları görüntüleme ve onlar hakkında bilgilere sahip olabilme şansına sahipsiniz.