Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı futbolda şike soruşturmasına yönelik devam eden davanın görülmesine Çağlayan Adliyesi'nde devam ediliyor. Mahkeme sırasında şekeri Yükselen Aziz Yıldırım, salondan çıkarılarak revire götürüldü. Adliye doktorları tarafından müdahale edilen Yıldırım'ın şekerinin yükseldiği öğrenildi. Yıldırım, doktorlarının müdahalesinin ardından yeniden duruşma salonuna getirildi

Silivri'de iddianamenin okunmasının ardından gözler Çağlayan Adliyesi'ne çevrildi. Olgun Peker'in savunması alınmaya başladı. Sonrasında da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunması dinlenecek.

MAHKEMEDEN AYRINTILAR

- Peker'in avukatlarının konuştuğu sırada Aziz Yıldırım'ın şekeri yükseldi. Fenerbahçe Başkanı, salondan çıkarılarak revire götürüldü.
- Olgun Peker'in savunması sona erdi. Sıra avukatlarında..
- Usta gazeteci Uğur Dündar da mahkemeyi takip etmek için Çağlayan Adliyesi'ne geldi.
- Hakim, Olgun Peker'e "Savunmanı 2 saat içerisinde toparla" dedi. Olgun Peker'in savunmasından sonra sıra Aziz Yıldırım'a gelecek.
- Çağlayan Adliyesi'nin önünden Fenerbahçeliler dışında, Sivasspor ve Giresunspor taraftarları da var.
- Taleplerin reddedilmesinden sonra Olgun Peker'in savunması alınmaya başlandı.
- Şike davasında sanık avukatlarının görevsizlik ve yetkisizlik talepleri reddedildi.
- Olgun Peker'in avukatı, dosyanın Giresun'a gönderilmesini talep etti.
- Tutuksuz sanıklardan Beşiktaş eski yöneticisi Serdal Adalı, kaleci Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu 10 tutuksuz sanık katıldı. Fenerbahçeli yöneticiler Nihat Özdemir ile Ali Koç da duruşma salonunda yer aldı. CHP Milletvekili Umut Oran da duruşmayı izliyor.