TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, dün sahasında Sultanbeyli Belediyespor'u 3-2 yenen Yomraspor'da, galibiyet sevinci yaşanıyor.

Teknik direktör Raşit Çalık, Sultanbeyli Belediyespor'un, kendileri gibi ligde galibiyeti bulunmadığını belirterek, "Onlar da bizim gibi ilk galibiyetlerini almak istiyorlardı fakat biz daha baskın ve iyi oynayarak kendilerine bu fırsatı vermedik. Kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Bir hafta içerisindeki ikinci galibiyetimizi aldık, mutluyuz" dedi.

Sultanbeyli Belediyespor karşısında maça temkinli çıkarak hızlı başladıklarını ve ilk dakikalarda aradıkları golü bulduklarını anlatan Çalık, şunları söyledi:

"Golün ardından istediğimiz oyunu sahaya yansıtmayı sürdürerek 2. golü de bularak rahatladık ancak gollerimizin hemen ardından gelen 3 sarı kart moralimizi biraz bozdu. İlk yarısını 2-0 önde kapattığımız karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf olarak 3. golü de bulduk. Fark attıkça rakibimiz üzerimize gelmeye ve iyi oynamaya başladı. 71. dakikada buldukları gol her ne kadar farkı kapatmaya yaramasa da 90. dakikaya kadar şanslarını zorladılar ve oyunun bitmesine saniyeler kala ikinci golü buldular ama kazanmayı başaran taraf biz olduk."

Çalık, Yomraspor'un daha da iyi olacağını ifade ederek, "Takımıma güveniyorum.  Biraz alışma ve uyum sorunumuz vardı, onu da aşmaya başladık" diye konuştu.