TRABZON (AA) - Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen Yomraspor'un yönetim kurulunu, teknik heyeti ve futbolcularını makamında konuk etti.

Sağıroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tura yükselen Yomraspor'u kutladı.

Galibiyetle gururlandıklarını ifade eden Sağıroğlu, "Ligimizde aldığımız başarılı sonuçlardan sonra kupada da istediğimiz hedefte gidiyoruz. Sizlere olan güvenimiz tam. İnşallah pazar günü sahamızda oynayacağımız lig müsabakasını kazanarak yolumuza devam ederiz. Yomra'mız adına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Kulüp başkanı Haydar Özdemir ise Sağıroğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda çok önemli bir galibiyet aldık. Bu sezon oynadığımız 6 müsabakadan 4 galibiyet alarak başarılı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizlere verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ederiz. Yomra'mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Taraftarımızın da daha fazla desteğiyle başarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.