Yeni sezona 3 Temmuz'da Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde başlayan ve ilk etap çalışmalarını 17 Temmuz'da tamamlayan Trabzonspor, 2. etap kamp çalışmaları için bugün Avusturya'ya gitti.

Trabzonspor'da transferi uzun süredir belirsizliğini koruyan, takımda kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen genç yetenek Yusuf Yazıcı'nın morali gözlerden kaçmadı. Kampa giden Trabzonspor'da tüm gözlerin çevrildiği Yusuf Yazıcı'nın moralli halleri dikkat çekti.

Trabzonspor kafilesi kamp için Avusturya'ya gelirken takımı havalimanında karşılayan taraftar adı Lille ile anılan Yusuf Yazıcı'ya, "Yusuf bizi bırakma, seviyoruz seni, şampiyonluk yaşamadan gitmek yok" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

 Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini belirten ve yönetimden kolaylık isteyen Yusuf Yazıcı'nın moralli görüntüleri bordo mavili taraftarlarda da heyecan yarattı.

Öte yandan Trabzonspor taraftarları genç yeteneğin sosyal medya hesabını Trabzonspor'da en az 1 yıl daha kalması gerektiğini belirten mesajlarla donattı.