19 Mayıs Spor Salonu’nda 4 Ekim Çarşamba günü oynanacak mücadele öncesi hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-mavi-beyazlı ekipte motivasyon üst düzeyde. Milli Takım maçları nedeniyle 2.hafta maçlarını oynamayan takımlar, 3.hafta maçları için 15 günlük hazırlık süreci geçirdi. 

ASBAŞKANDAN 2’DE 2 MESAJI
Bu süreçte maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Zağnosspor Asbaşkanı Mehmet Gültekin Paslıoğlu, maçı kazanarak 2’de 2 yapmak istediklerini söyledi. Paslıoğlu açıklamasında, “Lige son şampiyon Kastamonu’yu yenerek başladık. Bizim için oldukça önemli bir galibiyetti. Bu galibiyeti taçlandırmak için İzmir maçını da mutlak kazanmamız gerekiyor. Bu maçın ardından deplasmanda oynayacağımız iki zorlu maçımız daha olacak. Kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. 

TARAFTARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ
Taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini söyleyen Paslıoğlu, “Taraftarımızın desteğinin iç saha maçlarında ne kadar önemli olduğunu görüyoruz. İçerde kaybetmeyen bir Zağnosspor varsa bu onların da katkılarıyla oluyor. Aynı şekilde salonu doldurup takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Karşılaşma için herhangi bir bilet veya ücret talebimiz zaten yok. Yeter ki tribünleri doldurup tempo tutalım” diye konuştu.
Zağnosspor ile İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü arasında oynanacak maçı Yunus Tokmak ve Serdar Özen ikilisi yönetecek. Karşılaşma, 4 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak.