Kadınlar Hentbol Süper Lig Play-Off yarı final mücadelesi dördüncü maçında Muratpaşa Belediye ile karşılaşacak olan Zağnosspor, maçı kazanarak seriyi 2-2'ye taşımak istiyor. 17 Nisan Çarşamba günü 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka için hazırlıklarını tamamlayan Zağnosspor, saat 17.00'de başlayacak maçta taraftarları da yanında görmek istiyor. 

ANTALYA'DAKİ GİBİ OYNAMALIYIZ
Zağnosspor için son derece büyük öneme sahip olan maç öncesi Zağnos Kadın Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, açıklamalarda bulundu. Seriyi kazanıp 2-2'ye getirmek istediklerini söyleyen Selim; "Takım olarak kenetlenmiş durumdayız. Antalya'da oynadığımız son maçtaki oyunumuzu Trabzon'daki oyunumuza da taşımak istiyoruz" dedi. 

"FİNALİ İSTİYORUZ"
Finale adlarını yazdırmak istediklerini kaydeden Selim; "Seriyi beraberliğe taşıyıp, Antalya'da oynanacak serinin son maçını da kazanıp finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Sezon başından beri çok iyi mücadele ettik. Bu mücadelemizi finalle taçlandırmak istiyoruz. Takımımız bunu başarabilecek oyunculardan kurulu. İnanıyoruz ki, onlar da bizim onlardan beklediğimiz bu başarıyı elde edecekler" diye konuştu. 

"TARAFTARA İHTİYACIMIZ VAR"
Trabzon'un Çarşamba günü oynanacak Muratpaşa Belediye maçında kendilerini her zamankinden daha çok desteklemesi gerektiğini vurgulayan Selim; "Trabzon'da en çok takip edilen spor haliyle futbol. Salon sporlarına ilgi çok değil. Bu zamana kadar kentten istediğimiz desteği tam anlamıyla aldığımızı söyleyemem. Bu maç onlara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.  Eğer istediğimiz baskıyı taraftarların da desteğiyle rakip takım üzerinde kurarsak seriyi Antalya'ya taşımamız daha kolay. Bizi bu maçta yalnız bırakmasınlar" şeklinde konuştu. 

TRİBÜNLERDE İYİ BİR AMBİYANS LAZIM
Zağnosspor'un Hentbol Kadınlar Süper Lig'inde ikinci sezonunu geçirdiğini anımsatan Selim; "İkinci sezonumuz olmasına karşın çok iyi işler başardık. Önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa Kupaları'nda temsil etmeyi şimdiden garantilemiş durumdayız. Bu başarımızda en büyük eksikliğimiz taraftarımız. Artık maçlarımızda onları da görmek istiyoruz. Özellikle bu maçta tribünlerin yaratacağı iyi bir ambiyans, oyuncularımızı da havaya sokacaktır" açıklamasında bulundu.