3-4 Mayıs'ta Ankara'da oynanacak Türkiye Kupası Dörtlü Final maçları öncesi hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-mavi-beyazlılar, Kaan Olta Balık Restaurant'a konuk oldu.

Kulüp Başkanı Abdülaziz Baş, başkan yardımcıları Osman Zaman, Sezgin Üstün, genel sayman Barış Sancak ile birlikte teknik heyet ve oyuncuların katıldığı yemekte işletme sahibi Kaan Bayram oyunculara tek tek başarılar dileyerek, "Zağnosspor'a Türkiye Kupası'nda başarılar diliyoruz. Kentimizi bugüne kadar en iyi şekilde temsil ettiler. İnşallah şampiyon olarak dönerler" dedi.

Kulüp Başkanı Baş ise Kaan Olta Balık işletme sahibi Kaan Bayram'a ve tüm personellerine teşekkür ederek, "Takımımızın Ankara'ya hareketi öncesi bizleri ağırladığınız için tüm yönetici arkadaşlarım ve takımımız adına şükranlarımızı ifade etmek isterim. 3 Mayıs'ta yarı finaldeki rakibimiz Muratpaşa Belediye'yi yenerek 4 Mayıs'ta final maçında şampiyonluk için mücadele etmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyon olarak dönmek" ifadelerini kullandı.

 Zağnosspor Türkiye Kupası Yarı Finalinde 3 Mayıs Çarşamba günü Antalya Muratpaşa ile karşılaşacak. THF Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Zağnosspor’un turu geçmesi halinde final maçı 4 Mayıs Perşembe günü Ankara’da yine aynı salonda oynanacak.