TRABZON (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Zağnosspor'da antrenörlüğe Kıvanç Özcan getirildi.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Zağnosspor Kulübü Asbaşkanı Koray Turan, Genel Sayman Abdülaziz Baş, Genel Sekreter Serkan Aydın ve yönetim kurulu üyesi Sezgin Üstün katıldı.

Turan, burada yaptığı açıklamada, hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirterek, " Yaklaşık 2 ay önce göreve getirdiğimiz Secaattin Aydoğ ile bu hedefe ulaşamayacağımızı ve bir kan değişimi yapmanın doğru olacağını düşündük. Bu yüzden de böyle bir değişikliğe gittik" dedi.

Türkiye Kupası'nda gruplardan elendikten sonra Aydoğ ile toplantı gerçekleştirdiklerini dile getiren Turan, "Toplantıda karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldık. Kendisine bugüne kadarki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Yeni hocamızla Avrupa kupalarına katılabilecek bir noktada ligi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Kendisine ve yardımcısına bu konuda inanıyoruz ve başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Özcan da hedefleri olan ciddi bir kulübe geldiğini vurgulayarak, "Bu sezon için tek düşüncemiz Avrupa kupalarıdır. Öncelikle Cumartesi günü kendi evimizde oynayacağımız Üsküdar maçı var. Bu maçı almamız gerekiyor. Takımla birlikte bir kez idman yapıp bu maça çıkacağız. Zağnosspor'un iyi bir kadrosu var. Bu kadroyu en iyi şekilde oynatacağız" diye konuştu.