Avrupa’da yoluna devam eden Kırmızı-Mavi-Beyazlı ekip, ilk maçını deplasmanda 34-24 kazandığı son 16 turunda, Sırp ekip ZORK Jagodina ile ikinci maçına çıkıyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, “Deplasmanda aldığımız galibiyetle on sayılık bir avantaj yakaladık. Bu avantajımızı iyi değerlendirmemiz lazım. Telafisi mümkün olmayan bu tür maçlarda ciddiyet çok önemli. Maçı oldukça ciddiye alıyoruz ve son derece motive olmuş durumdayız. Galip gelip seyircimizle kolbastı oynamak istiyoruz. Trabzon kentinin adını Avrupa’da temsil etmek ve Türk Bayrağı’nı en iyi şekilde dalgalandırmak için her şeyimizi ortaya koyacağız” dedi.

Trabzonlu tüm sporseverleri de maça davet eden Baş, “11 Şubat Pazar günü saat 15.00’te 19 Mayıs Spor Salonu’na tüm Trabzon davetlidir. Gencinden yaşlısına bütün sporseverleri bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz. Giriş için hiçbir ücret veya bilet talep etmiyoruz. Yalnızca tribünde olup bizi desteklemelerini istiyoruz. Seyircimizin desteğini arkamıza alarak turu Trabzon’da bırakacağız” şeklinde konuştu.