TRABZON (AA) - Hentbol Kadınlar Avrupa Challenge Kupası 3. tur ilk maçında sahasında hafta sonu Slovenya'nın ZRK Mlinotest takımı ile karşılaşacak Zağnosspor, rakibi karşısında turu geçen taraf olmak istiyor.

Kulüp başkanı Abdülaziz Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zağnosspor olarak Avrupa'da hedeflerinin final oynamak olduğunu belirtti.

İyi bir takım olduklarını, turu geçerek bir engeli daha aşmayı hedeflediklerini ifade eden Baş, hem Trabzon'u hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye devam etmek istediklerini kaydetti.

Baş, oyuncularıyla ve teknik heyetleriyle bir aile ortamı yakaladıklarını vurgulayarak, "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın üst seviyede olduğu iyi bir takımız. Seyircimizle 19 Mayıs Spor Salonu'nda bütünleştiğimizde bizi yenmek oldukça zor. Seyircinin desteği bize oldukça güç veriyor. Bunu birçok maçta yaşadık. Şimdi onların gücünü yanımızda hissetmemiz gereken iki maçımız daha var." dedi.

Slovenya temsilcisiyle cumartesi ve pazar günü saat 17.00'de olmak üzere iki karşılaşma oynayacaklarını kaydeden başkan Baş, "Kazanan son 16'ya kalacak. Seyircimizle o salonda bütünleşip iki maçımızı da kazanarak Avrupa'daki yürüyüşümüze devam edeceğimize inanıyoruz. Tüm sporseverlerden ve Trabzon'dan ricamız, bu maçta bizleri yalnız bırakmasınlar. Salona giriş ücretsiz olacak. Onlardan tek beklentimiz destek." diye konuştu.