TRABZON (AA) - Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek Zağnosspor'un, yeni sezon öncesi güçlü, mücadele eden genç bir kadro kurduğu bildirildi.

Kulüp Başkanı Tuna Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, Zağnosspor'un bir marka olduğunu belirtti.

Taşkın, sezon öncesi 7 oyuncuyla sözleşme yenilediklerini ve 17 oyuncu transfer ettiklerini dile getirerek, "Güçlü, mücadele eden, genç ve spor ahlakını taşıyan kadro kurmaya çalıştık. Kamp süresince kadronun artı ve eksiklerini daha iyi göreceğiz. Erzurum'da 10 gün kamp yapacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu süreçte ihtiyaç olması halinde yeni oyuncular da transfer edebileceklerini aktaran Taşkın, şunları kaydetti:

"Zağnosspor'un marka değerini yükseltmek için geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazasız, belasız ve dostluk, kardeşliğin pekiştiği, büyüdüğü bir sezon futbol camiasıyla birlikte olsun."

- Erzurum kampı 18 Ağustos'ta başlıyor

Teknik direktör Erhan Koç da takımın 18 Ağustos'ta Erzurum'da kampa gireceğini, bu tarihe kadar çalışmalara Trabzon'da devam ediceklerini belirtti.

Ligde içinde bulundukları grubun, ligin en zor gruplarından olduğuna dikkati çeken Koç, şöyle devam etti:

"Statü ve mücadele bakımından oldukça zor bir lig. Ligde üç Trabzon takımı yer alıyor. Herkes bir hedef dahilinde takım kurdu. Bu ligin en iyi takımı neden biz olmayalım? Sezon sonu ipi neden biz göğüslemeyelim? Bunun için önümüzde hiçbir engel yok. Teknik heyetinden futbolcu ve yönetimine kadar çok iyi bir aile olur ve iyi çalışırsak her şeyi başarabiliriz."