Kulüp Başkanı Abdülaziz Baş, Sırbistan’ın ZORK Jagodina takımını eleyerek tur atladıkları maç sonrası açıklamalarda bulunarak duygu ve düşüncelerinden bahsetti. Baş, açıklamasında “Deplasmandaki skor avantajımızı kullanarak turu atayan taraf olduk. Avrupa’da ilk kez çeyrek final oynayacak olmamız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Gururluyuz ama içimizde buruk bir mutluluk var. Avrupa’da Trabzon’u ve ülkemizi temsil etmemize rağmen beklediğimiz desteği kentten göremiyoruz. Bu takım tüm kenti temsil ettiği gibi Türk Bayrağı’nın gururla dalgalanmasını da sağlıyor. Trabzon’un desteğini daha çok hissettirmesi lazım. Tam manasıyla bütünleşebilirsek daha büyük başarılar yakalayabiliriz” dedi.

FİNALDE ARDEŞEN İSTEĞİ

Avrupa’da çeyrek final kurasında olası eşleşmeleri de değerlendiren Baş, “Çeyrek finalde olası rakiplerimiz arasında Hırvatistan, İsveç, Polonya, İspanya ve Hollanda’dan takımlar var. Yine Türkiye’den komşu ilimiz Rize’nin temsilcisi Ardeşen GSK var. Hangisi çıkarsa çıksın biz kendi mücadelemizi ortaya koyacağız. Gönül ister ki Ardeşen ile finalde karşılaşalım. Kupa da Türkiye’de kalmış olur. Birlikte bekleyip göreceğiz” diye konuştu.

ZAĞNOSSPOR LİGE DÖNÜYOR

Takımın moral ve motivasyon olarak son derece iyi durumda olduğunu söyleyen kırmızı-mavi-beyazlı ekibin başkanı Baş, “Avrupa’daki başarımızdan sonra tekrardan lige konsantre olmak durumundayız. 14 Şubat Çarşamba günü Yenimahalle Belediye ile lig maçımız var. Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Bizim için oldukça önemli bir müsabaka. Kazanıp Avrupa’daki başarımızı da anlamlandırmak istiyoruz. Seyircimizin ve özellikle Trabzon’un siyaset ve bürokrasisinden önde gelenleri mutlaka maça bekliyoruz. Onların desteğiyle yeni bir zafer kazanmaya hazırız” ifadelerini kullandı.