Sezona Bursa Osmangazi galibiyetiyle başlayan Zağnosspor, Üsküdar Belediye ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacağı maçla birlikte seyircisiyle olan hasrete son veriyor. 18 Eylül Pazar günü taraftarının önünde sezonun ikinci maçına çıkacak olan Zağnosspor’da hedef galibiyet.

Üsküdar maçı öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Bayan Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, kendi seyircileri önünde galip gelip 2’de 2 yapmak istediklerini söyledi. 

SELİM: "TARAFTARLARIMIZ SALONU DOLDURSUN"

Selim açıklamasında; “Pazar günü uzun bir aradan sonra yeniden taraftarımızla buluşuyoruz. Lige deplasmandaki Orhangazi galibiyetiyle başladığımız için mutluyuz. Üsküdar Belediye ligin köklü kulüplerinden biri. Onlar da ilk hafta galibiyet elde ederek lige moralli başladılar. İyi bir takımımız var. Hedefimiz mutlak galibiyet. Evimizdeki ilk maçımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bize güç veriyor. Salonu doldurmalarını istiyoruz. Bu yıl hem ligde hem de Avrupa’da taraftarlarımıza başarılar armağan etmeyi hedefliyoruz” ifadelerine er verdi.

18 Eylül Pazar günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak Zağnosspor – Üsküdar Belediye maçı saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Giresun ili hakemlerinden Mesut Erdoğan ve Mustafa Kankaya ikilisi yönetecek.