Ligde oynadığı Kastamonu Belediye ve İzmir Büyükşehir Belediye maçlarını kazanarak 2’de 2 yapan kırmızı-mavi-beyazlı ekip, 8 Ekim Pazar günü deplasmanda Başkent ekibi Yenimahalle Belediye ile karşılaşıyor. 

GEDİKLİ “HER ANLAMDA MAÇA HAZIRIZ”
Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Özkan Gedikli, mücadelenin oldukça zorlu geçeceğine dikkat çekerek; “İyi transferler yaptık, sezona da istediğimiz gibi iyi bir başlangıç yaptık. Yenimahalle ligin güçlü ekiplerinden. Zorlu ve mücadele gücü yüksek bir maç bizi bekliyor. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz her anlamda bu maça hazır. Galibiyet imkansız değil” açıklamalarında bulundu. 

“MORALLİ AYRILMAK İSTİYORUZ”
Yeni sezonda ilk kez deplasman maçına çıkacaklarını söyleyen Gedikli, “Milli Takım maçları nedeniyle maçlar ertelendi. 2 maçımızı üst üste evimizde oynadık. Bu sezon ilk kez bir deplasman mücadelesine çıkıyoruz. Buradan alacağımız bir galibiyet bu sezonun gidişatını fazlasıyla etkileyebilir. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize sonsuz güveniyoruz. Buradan iyi bir sonuçla ayrılıp Antalya’ya Muratpaşa deplasmanına moralli gitmek istiyoruz” diye konuştu. 

CANLI YAYINLANACAK
Zağnosspor’un Yenimahalle Belediye’ye konuk olacağı maç Ankara THF Spor Salonu’nda 8 Ekim Pazar günü oynanacak. Mehtap Şimşek, Pınar Ünlü ikilisinin yöneteceği maç saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşma Çay TV ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.