Zağnosspor’un Avrupa’da Challenge Kupası’ndan elenmesinin ardından açıklama yapan Baş, Avrupa’dan elendikleri için üzgün olduklarını ancak bunun takımın lige ve Türkiye Kupası’na olan motivasyonunu etkilemeyeceğini söyledi. 

Avrupa’dan elendikleri için taraftardan özür dileyen Baş açıklamasında; “Seyircimize Avrupa’da daha çok başarılar yaşatmak isterdik ancak sakat oyuncularımızdan dolayı ve takımın da iyi gününde olmayışından kaynaklı bir talihsizlik yaşadık. Lige ve Türkiye Kupası’na karşı motivasyonumuz üst seviye. Lige verilen arayı iyi değerlendirerek hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğimize inancım sonsuz” ifadelerini kullandı. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Zağnosspor’un Türkiye’de kadın hentbolunun en güçlü kulüplerinden biri haline geldiğini söyleyen Baş; “Trabzon büyük bir şehir ve bu şehirde en çok izlenen spor futbol. Fakat biz hentbolda yaptığımız yatırımlarla ve 3 yıldır sürdürdüğümüz yapılanmayla hentbolu da izlenebilir bir seviyeye getirdik. Hedefimiz bizlere destek veren taraftarımıza en az bir şampiyonluk yaşatmak. Bu anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz’a ve tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. 11 Aralık’ta ligler verilen aranın ardından yeniden başlıyor. Aynı şekilde desteklerini sürdürmelerini istiyoruz. İnşallah bu kenetlenme sezon sonunda bizi hedeflediğimiz noktaya ulaştıracak” dedi.