Trabzonspor’da şampiyonluğun önemli aktörleri arasında yer alan Edgar Ie, Bordo – mavililerde yaşadığı sakatlık sonrasında bir türlü toparlayamıyor.
Trabzonspor’un şampiyonluk sezonunda sakatlık yaşayan, ardından sezon sonu sözleşmesi biteceği için takımdan ayrılan, Edgar İe, geçen sezonun devre arasında Başakşehir’e imza atmıştı.
Sakatlığını tamamen atlatmasına rağmen form grafiğini tam oturmayan ve bu süreçte yeniden sakatlanan Edgar, toplamda 5 maçta Başakşehir forması giymişti.
Bu sezona yeniden büyük umutlarla başlayan ve 2 karşılaşmada 90 dakika süre alan Edgar, yeniden sakatlandı.
O süreçten beri sadece 8 hafta oynanan Gaziantep karşılaşmasına yedek kulübesinde çıkan Edgar, geri kalan maçlarda sakatlığı nedeniyle kadroya dahi giremedi.
Trabzonspor’da kariyerinin zirvesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle zor günler geçiren 29 yaşındaki Gine Bassau’lu oyuncunun Başakşehir ile bu sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.





