AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, yurtdışı temaslarının ardından Trabzon’daki saha çalışmalarına başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kentte sürdürülen spor yatırımlarını yerinde inceleyen Büyükaydın, hem eksiklikleri tespit etti hem de projelerin hızlandırılması adına temaslarda bulundu.

Kent genelindeki tesislerde karşılaşılan sorunları anında Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine aktaran Büyükaydın, özellikle ödenek bekleyen projeler konusunda bakanlıkla doğrudan irtibata geçti. Sürecin hızlanması adına genel müdürlüklerden özel kalem müdürlüklerine kadar her kademeyle temas kurduğunu belirten Büyükaydın, “Bu tesisler yıllarca Trabzon’a hizmet edecek. Tasarruf tedbirleri olsa da gerekli ödeneği almak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

İnşaatı devam eden tesislerde yüklenici firmalara da uyarılarda bulunan Büyükaydın, projelerin belirlenen tarihte teslim edilmesinin önemine dikkat çekti. Müteahhitlere “Gerekirse ekip sayınızı artırın ama bu tesisleri zamanında bitirin” çağrısında bulundu.

Beşirli’deki tenis kortlarının yenilenmesi gibi projelerin ödenek sorunlarının çözümü için de girişimlerini sürdüren Büyükaydın’ın, ilçelerdeki spor yatırımları için benzer çalışmalarda bulunduğu öğrenildi. Trabzon’daki yatırımların kesintisiz sürmesi adına gösterdiği çaba, yerelde takdirle karşılandı.