Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) 11. Olağan Genel Kurul toplantısının 16 Temmuz 2017 Pazar günü yapılacağı bildirildi.

Tekirdağ ASKF tarafından yapılan açıklamada, 11. Olağan Genel Kurul toplantısının 16 Temmuz 2017 Pazar günü saat. 14.00’te Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılacağı, toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının 23 Temmuz 2017 Pazar günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verildiği belirtildi. “Tüzüğümüzün 21. Maddesi gereği bu tarihten sonra bildirilen delegeler dikkate alınmayacaktır” şeklinde uyarıda bulunulan açıklamada, 11. Olağan Genel Kurulunda gündem maddeleriyle ilgili şu bilgiler verildi:

“Açılış ve yoklama, divan heyeti seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, yönetim kurulu faaliyet raporu ve gelir-gider tablosunun okunması, denetleme kurulu raporunun okunması, raporlar üzerinde görüşme açılması ve raporların ayrı ayrı ibrası, tahmini bütçenin okunması ve kabulü, seçimle, genel başkan ve genel sekreter seçimi, 11 asil 11 yedek yönetim kurulu üyelerinin seçimi, 3 asil 3 yedek denetleme kurulu üyelerinin seçimi, 5 asil 5 yedek onur kurulu üyelerinin seçimi, 8 asil konfederasyon delegelerinin seçimi, dilek ve temenniler.”