Benim bildiğim futbol oyunu şov oyunudur. Onu da futbolcular shada yaparlar oynadıklar oyunla.

Halilhodzic, teknik direktör müdür yoksa şovmen midir? Anlayan varsa beri gelsin yahu bu nasıl teknik adamlıktır. Her maç tribünde yerini alıyor bari yönetim sana kombine versin de rahat rahat maçları seyret yeşilleri de cebine istifle ne ala memleket.

Sahi burası dingonun ahırı mıdır ? Bir Trabzonlu teknik adam senin yaptığının 10 da birini yapsa arkasına teneke takıp kovarlardı. Evet Macar Hakem Victor Kassai tüm takdir haklarını Polonya takımına kullanarak galip gelmelerine yardım etti bu doğru.

Ancak; doğru olmayan sensin Hodzic! Hemen hemen her pozisyon da itiraz da itiraz. Bu yaşa gelmişsin kendini kontrol edemiyorsun. Kendini kontrol edemeyen bir teknik adam takımını nasıl kontrol edecek takımın sistemine oyununa bakınca futbolcuları kontrol edemediğin, yönlendiremediğin bal gibi ortada.

Geçen yazımda Trabzonspor takımı sıgınacak liman arıyorr demiştim. Değişen bir şey yok adeta acemiler mangasını andırıyorlar.

Üç aydır beraber oldugun bu takıma koskoca bir HİÇ vermişsin ancak umrunda dahi değil. Ya yönetime ne demeli ey arkadaş dur bir bakalım bu çizdiğin tablo neyin nesi, senin derdin ne, ne yapmaya çalışıyorsun demiyorlar mı demiyeckler mi şayet yaptıklarının  farkında ise vahim şayet bilmeyerek bu hareketleri yapıyorsa elinde değilse o dahada vahim bu devrann böyle gitmeyeceği de açıktır. Her sabrın bir sonu vardır . Halilhodzic b unu katlayarak açtı.

Bakın dün akşam ki ne oyunu ne oyuncular ne sistemi ne hakemi ne de rakibi konuşacağımız yer de nelerle meşgulüz neleri konuşıyoruz. Hodzic’in şovlarını saha ihlallerini hakemlerin üzerilerine yürümelerini sonun da birkaç kişi ile tribüne nasıl çıkarıldığını ne günlere kaldık! Taraftarın içi yanarken Vahid Hoca şov peşinde koşuyor.

 Bir daha ki maça kadar bu maçlık yeter. Maça gelince Trabzonspor’da değişen bir şey yok., Bir öncekini aratır durumda. Maçın ilk diliminde sahada yok gibiydiler. İkinci diliminde ise bir 15 dakikalık baskıları var. Bordo mavililerin bir penaltısı verilmedi kendileri de 2 net gol pozisyonundan yararlanamadılar.

Varşova’yı soruyorsanız, düz bir takım özellikle oyuncularıda yok gibi, Ancak birlikte hareket eden takım oyunu oynamaya çalışan sıradan bir ekip hepsi bu kadar.