Geçmişe baktığımızda Sinema sektörünün günümüzde kat ettiği yol bir hayli fazla. Biz ev kullanıcıları ilk olarak vcd ile tanıştık sonrasında dvd piyasaya sunulmaya başlandı. 2000 li yıllara girdiğimizde Bluray filmler artık hemen hemen her yerde satılmaya başlandı ve sonunda geldiğimiz noktada son olarak 4k film artık olmassa olmazlar arasına girmiş bulunmaktadır.

2020 dünyasında 1080p fullhd film çözünürlüğünün papucunu dama atan 2160p 4k film kalitesi bizleri filmi izlerken en gerçekçi sahneleri net bir şekilde izlememenize olanak sağlamaktadır.

Sinema sektöründe ilk 4k olarak sunulan film Şirinler filmi, ve sonrasında büyük yapım şirketleri de kendi bünyelerinde barındırdıkları filmleri 4k uhd olarak piyasaya sunmaya başlamıştır. Her filmin 4k olarak sunulması kısa zamanda olacak gibi görünmüyor.

Harddisk dolumu işine başladığımızda var olan en yüksek çözünürlükteki film, dizi vs içerikleri edinip siz değerli film severlerin hizmetine sunarken, hali hazırda dünya çıkmış ve satışa sunulmuş bütün 4k filmler de arşivimizde yerini aldı. Güncel 4k film arşivimiz sizlerin de talepleri doğrultusunda gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

İnternette birçok site 4k film indirme üzerine faaliyet gösterse de arşivleri çok zayıf ve size sundukları indirme yöntemleri turbobit vs olduğundan günde 1 içerikten fazla indiremessiniz ve indirdiğiniz içeriklerin hasarlı olma ihtimali yüksektir. Harddisk dolumu yaparak saatler içerisinde tb larca film arşivine sahip olabilirsiniz.

Harddisklerinize en güncel ve yüksek kalitedeki içerikleri yükleyerek sizleri kendi bireysel media arşivinizi yapmanıza olanak sağlayan film dolumu sitemiz yaklaşık 10 yıldır profesyonel olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye’nin en büyük ve en geniş film arşivine sahip sitemizde size sunduğumuz Film arşivi listemizi indirdiğinizde bütün içerikleri kolaylıkla seçebileceğiniz filtreleme özellikleriniz göreceksiniz. Tek yapmanız gereken Sitemizde size sunduğumuz excel olarak hazırlanmış film llistesiniz indirip istediğiniz içerikleri liste üzerinden seçmeniz, Sonrasında listeyi mail veya whatsap üzerinden bizlere iletmeniz. İstanbul için aynı gün veya 24 saat içerisinde türkiyenin bütün illerine kargo ile gönderim sağlanmaktadır.