Metal etiket imalatı özenli ve temiz yapılması gereken bir işçiliktir. Sektörde yüksek kalitede ve güvenirlikte hizmet veren bir firma tercih etmeniz oldukça önemlidir. Bir üründe göze çarpmasını istediğiniz detay metal kısmıdır. Genellikle reklam amaçlı üretilmektedir. Bu sayede daha fazla kişinin de dikkatini çekmektedir. Oldukça dayanıklı malzemelerden üretilen metal etiket, paslanmaz olarak üretilmektedir. Sizler de bu şekilde bir etiket bastırmak istiyorsanız Ankara dijital baskı firması'nın sunduğu üstün kaliteli hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Metal etiket ile ürünlerini daha gösterişli kılmak isteyen herkes bu hizmetten faydalanabilir. Türkiye’nin neresinde olursanız olun online metal etiket imalat hizmetleri için iletişime geçebilirsiniz. Ürün çeşitliliği ve yüksek üretim kapasitesi ile sektörde önde gelen bir firmadır. Metal etiket baskısında boya kullanılmamaktadır. Bu sayede etiketler çok daha şık ve kullanışlı olmaktadır. Dilerseniz kendi etiketinizi kendiniz tasarlayabilirsiniz. Aynı zamanda web sitesinde bulunan örnek etiketlerden de tercih edebilirsiniz. Baskı için hazır olan tasarım metal etiketinizi web sitesi üzerinden yükleyerek onaylamalısınız. Tüm etiketler aynı tasarımda istediğiniz kadar tasarlanmakta ve en kısa süre içerisinde kargoya verilmektedir.

UV Baskı Hizmetleri

UV Baskı, mürekkebin yüzeye çarpması ve ultraviyole ışınları ile kısa süre içerisinde kurutulmasıdır. Bu uygulama tekniğinde mürekkep ve yazıcı kullanılıyor. Aynı zamanda geleneksel bir baskı tekniği olduğunu da belirtmek isteriz. Dijital reklam sektörde en çok tercih edilen baskı tekniğidir. Yazıcı ile uyumlu olan baskı yöntemidir. Ancak UV baskı için özel olarak geliştirilmiş yazıcılar kullanmaktayız. Sizlere %100 müşteri memnuniyeti garantili bir hizmet sunan firma tercih etmelisiniz.

Gelişen teknoloji ile birlikte dijital baskı alanlarında da pek çok yenilikler gelişiyor. Günümüzde UV baskı son derece avantajlı bir işlemdir. Geçmiş zamanlarda kullanılan baskı teknikleri hem zaman kaybı hem de istenilen gibi olmuyordu. UV baskı sayesinde insanlar zamandan tasarruf sağlıyor. Ayrıca zor olan baskılar daha kısa sürede kuruyarak kullanıma hazır hale getiriliyor. Kullanılan bu baskı tekniği günümüzde sıkça tercih ediliyor. UV baskı tekniği sayesinde baskı kalitesi de artıyor. Normal de yapılan baskılar güneşten ve uygun olmayan hava koşullarından dolayı zarar görürken, UV baskı tekniği ile yapılan baskılar hiçbir zaman zarar görmüyor.

UV baskı, özel baskı tekniği ile hazırlandığı için rahatlıkla kullanılabilir. Solmayan, canlı ve tam renginde baskı için özel olarak UV baskı makinesi kullanıyoruz. Bu sayede tam istediğiniz gibi bir baskı elde edeceksiniz. Dijital baskı firması olarak sizlere üstün kalitede bir hizmet sunuyoruz. Aynı zamanda UV baskı pek çok avantajı da beraberinde getiriyor.

Dijital Baskı Tekniği

Profesyonel baskılar da Ankara dijital baskı tercih ediliyor. Hemen arayarak size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. %100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren bir firmadır. Dijital baskı tekniği için sizlere en uygun fiyat garantisin, sunuyor. Kaliteyi ilke edinmiş bir firma olarak modern tasarımlar sunuyor. Orijinal renkler de baskı hizmetleri için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Dijital bazlı görsel üzerine direkt olarak farklı materyallerin üzerine basılması anlamına geliyor. İç mekan ve dış mekan için özel olarak dijital baskı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. En canlı, kaliteli ve hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı ürünler yalnızca Ankara dijital baskı merkezi’nde bulunuyor. Ankara kanvas baskı yüksek baskı kalitesi ile sizler de istediğiniz zaman dijital baskı tekniği’nden faydalanabilirsiniz.