Google play store hediye kartı satışı olduğu gibi kuruluş iTunes hediye kartı satışını da gerçekleştirmektedir. Bilindiği üzere Google play store Android işletim sistemine sahip olan dijital cihazların satın alma ve uygulama indirme platformudur. Aynı şekilde iTunes ise Apple marka ürünlerin işletim sistemi oluşturan bir dijital satış platformudur. Turdigital.com adresi kurulduğu günden bu yana müşterilerinin en faydalı ve en verimli internet deneyimi yaşamaları için onlara hediye kartı hizmeti sunmaktadır. Apple hediye kartı deyince ilk akla gelen firmalardan biri de yine turdigital.com adresi olmuştur.

iTunes Hediye Kartları

Firma en iyi kartı hizmetini gerçekleştirirken öncelikle çocuklarım güvenli bir internet alışverişi yapmasına da olanak sağlamaktadır. Anne babalar çocuklarına Google play store üzerinden alacakları oyunlar veya iTunes üzerinden alacakları oyunlar için kredi kartı bilgilerini paylaşmak istemiyorlarsa Bu anlamda onlara hediye kartı ile yardımcı olabilmektedirler. Hediye kartı uygulaması çocukların bilinçsiz olarak internet alışverişi yapmalarına da mani olarak onların internet alışverişini sınırlandırılacaktır. iTunes yani Apple hediye kartı ile bu platform üzerinden satılan kitaplardan oyunlardan diğer dijital deneyimlerden faydalanmak mümkün olmaktadır. iTunes hediye kodlarını bilgisayarı tablete ve akıllı telefonu olan bütün bireyler kolaylıkla kullanabilmektedir. Apple hediye kartı Apple hayranları iPhone iPad ve MacBook kullanıcıları için oldukça büyük bir önem arz eder. Çünkü bu hediye kartları sayesinde daha kaliteli ve daha iyi bir internet deneyimi yaşamak mümkündür.

Apple hediye kartı satın almak için https://www.turdigital.com/itunes-apple-hediye-karti/ adresini ziyaret edebilirsiniz.