Firma olarak, chip tunning, adblue çözümleri, arıza tespit cihazları, toplu taşıma araçlarında bulunan kara kutuların ihtiyaç halinde çözümü, ağır araçları devrilmeden koruyan sistem, motor beyinlerinin tamiri, araç sensörleri ve araç takip sistemlerinde tüm dünyada tanınmakta ve güvenilmekteyiz. Firmamız ayrıca, Texa ve AutoVEI Truck Explorer gibi dünya çapındaki firmaların resmi tek distribütörü durumundadır. Firmamızın tüm ürünleri ve ürettiği çözümler Metadiag.com.tr sitemizden detaylı olarak incelenebilmektedir. Firmamız müşteri memnuniyetini tüm faaliyetlerin önünde tuttuğundan, satış sonrasında kurulum ve montaj ile verdiği teknik servis eğitimi ve hizmeti ile bir yıl süreli garanti gibi kaliteli hizmet ve farklı imkanlar sayesinde sektörünün lideri ve en büyük kurumsal firmasıdır. Firmamız yurt içi ve yurt dışında katıldığı bir çok fuarda hizmetleri ve ürünleri ile oldukça fazla ilgi görmüş ve talep almıştır. Arıza tespit cihazları ile ilgili detaylı bilgi için metadiag.com.tr/agir-vasita-ariza-tespit-cihazlari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Firmamızın Ürünleri

Firmamızın ürünleri arasında; arıza tespit cihazları (binek, ağır vasıta, iş makineleri ve fren sistemleri), adblue iptal kitleri (euro 4, Euro 5 ve Euro 6 emulator), araç takip ve telemetri sistemleri, metadamper, AutoVEI Truck Explorer (v5 kitleri wifi, yazılım ve donanım), kara kutu, akü şarj cihazları, Texa, metastop, sensörler ve kablolar bulunmaktadır. Ürünlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgiler ile ürün kataloğumuz sitemizde mevcuttur.

Firmamız ayrıca Texanın resmi distribütörü olduğundan ürettiği çözümler de sitemizde yer almaktadır. Bunları; adas, axone nemo, e truck, gas mobile, gasbox ve opabox, konfoırt range, multı pegaso, navigator nano s, navigator txb evolution, navigator TXTs, RC2 ve RC3, RCM, TPS ve TPS2 olarak sıralayabiliriz.

Metagarage başlığı altında ise bir çok ağır tonajlı araçların beyin tamiri, EGR iptali, DPF iptali ve hız limiti iptalleri de güvenli ve garantili olarak gerçekleştirilmektedir.

Diğer Hususlar

Tamamen profesyonel kişilerden oluşan teknik ekibimiz, müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için araştırma ve geliştirme faaliyetlerini arttırarak devam ettirmektedir. Bültenimize kayıt olunarak güncel duyuru ve kampanyalardan anında haberdar olunabilmektedir. Her türlü sorununuzu online olarak veya müşteri hizmetlerimiz vasıtası ile iletebilirsiniz.