Ateş ve Su oyunları (Fireboy & Watergirl) iki küçük ve sevimli karakterimiz ateş çocuk ile su kızın tapınak odalarından çıkış için verdikleri mücadeleyi konu almaktadır. İki kişilik oyunlar arasında en popüler oyunlar elbette Ateş ve Su oyunlarıdır. Her iki karakterimizin yardımlaşarak tapınakların çıkış kapısına ulaştırılması amaçlanmaktadır. Ateş ve Su oyunlarının son iki serisi diğerlerine nazaran daha fazla rağbet görmüştür. İsterseniz Ateş ve Su oyunlarının 4 ve 5. serilerini kısaca sizler için tanıtalım:

Ateş ve Su 4
Ateş ve Su Kristal Tapınak oyunu, bu sevilen platform oyunu serisinin dördüncü bölümünü oluşturmaktadır. Ateş Çocuk ve Su Kız yine eğlenceli ve bağımlılık yapan serinin 4. oyunu ile antik tapınağın derinliklerinden çıkış kapısına ulaşmaya çalışmaktalar. Mekanizmaları kullanın, anahtarları çevirin ve ateş çocuğun kırmızı, su kızın ise mavi kristal taşlarını toplamasına yardımcı olun. Ateş çocuğa lavlar; su kıza ise su zarar vermez. Her iki karakterinizi canlı tutarak her seviyede çıkış kapısına onları ulaştırın. Karakterlerinizin ilerleyip çıkış kapısına ulaşmasını engellemek için birden fazla tuzak ve engel olacaktır. Kristal tapınakta karakterinizi farklı yerlere ışınlamak için kristal aynaları kullanabilirsiniz.

Ateş ve Su 5
Ateş ve Su Elementler oyunu, serinin son ve aynı zamanda en güzel oyunu. Yine elmasları toplayacak, bulmacaları çözecek ve nihayet iki sevimli karakteri çıkış kapısına ulaştıracaksınız. Ateş ve Su 5 bölümü yeni ve heyecan verici sorluk ve bulmacalarla geliyor. Ölümcül ve esrarengiz tapınaklara tekrar girmeye hazır mısınız? Ateş çocuk lav, su kız ise su alanlarına girebilir ve herhangi bir sorun yaşamaz. Yine ikilinin engelleri aşmasına ve her seviyeyi tamamlamak için hedeflerine doğru güvenli bir yol bulmasına yardımcı olacağız. Farklılıklarına bağlı olarak değişik yollardan ilerlemelerini sağlayabileceğimiz Ateş ve Su 5 Elementler platform oyununu şiddetle tavsiye ediyoruz.

Ateş ve Su oyunları dışında diğer platform oyunları, beceri gerektiren oyunlar, 3d oyunlar, araba oyunları, macera oyunları, savaş ve silah oyunları gibi onlarca kategoride binlerce HTML5 formatındaki mobil oynanabilen oyunlar için En Güzel Oyunlar platformu olan Oyunlara.Com adresini önermekteyiz. Keyifli vakit geçirmek için Oyunlara.Com dayız.