Belirli tarifelerin kullanıcılarına sunduğu internet kampanyaları bulunur. Bu kampanyalar her tarifeye göre farklılık sağlar. Kampanyalar hakkında bilgi edinmek ya da kampanyaların güncel olup olmadığını öğrenmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Turkcell Bedava İnternet

Günümüzde yeni nesil mobil cihazlarına uygun birçok kampanya yer edilir. Herkesin bütçesin ve internet kullanımına uygun kampanyalar farklı tarifelere göre şekillendirilir. İnternet kullanımı ile birlikte dakika ve SMS de, kampanya içerisine dahildir. Turkcell bedava internet, Turkcell abonelerine uygundur. Burada abone ya da kampanyaya uygun işlemler yapıldıktan sonra bedava internetten yararlanılabilir. Bedava internet, tek başına internet olarak da sağlanır. Fakat SMS dakika gibi alternatif seçenekler de kişilere sunulur. 

Vodafone Bedava İnternet Hakkında

Vodafone tarifesini kullanan kişilere, bedava internet numaralarını yazdıkları takdirde tanımlanır. Bedava internetin alınabilmesi için tercihen Vodafone tarifesine geçebilirsiniz. Burada numaranızı ek, birçok bedava internet yer edinir. Ancak Vodafone tarifesi de, kendi içinde farklı internet özellikleriyle bulunur. Bunlar;

  • Vodafone seviyorum testi
  • Vodafone bedava internet yanımda kampanyası
  • Vodafone arkadaşını davet edene 1 GB hediye internet kazanma
  • Vodafone internet Avcıları gibi çeşitli kampanyalar bulunur.

Bu kampanyalar yalnızca Vodafone tarifesini kullanan kişiler içindir. Farklı bir tarifeyi kullanan kullanıcılar, kampanyalardan faydalanamazlar. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi, Vodafone müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz takdirde edinebilirsiniz. 

Türk Telekom Bedava İnternet Kampanyaları

Türk Telekom bedava internet kampanyalarından faydalanmak isteyen kişilerin Türk Telekom tarifesini kullanması gerekir. Kampanyalar güncelliğini yitirdikten sonra kullanılması mümkün değildir. Bu sebeple güncel bir şekilde bulunurken faydalanması önemlidir. Türk Telekom bedava internet kampanyaları;

  • 1 GB internet için arayanıbil Plus kampanyası bulunur.
  • Türk Telekom ücretsiz sosyal medya paketi
  • Türk Telekom 4.5G hediye internet
  • Türk Telekom hediye internet gönder 1 GB Kazan kampanyaları bulunuyor.

Bu kampanyalar güncel bir şekilde olup olmamasına göre değişkenlik gözetir. Konu ile ilgili detaylı bilgi Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek edinebilirsiniz. Bazı internet kampanyaları, beraberinde SMS ya da dakika gibi çeşitli özellikleri de sağlar. Tek başına internet istediğinizde yalnızca internet hediyeli kampanyaları tercih edebilirsiniz.