Kullanıcılar web sitenizi nasıl bulacak? Kelimelerinizi dikkatlice seçip ve sitenizin arama motorları tarafından dizine eklenecek şekilde oluşturulduğundan emin oluyoruz. Sitenizi hedef kitleniz tarafından bulunacak şekilde yapılandırmak, sözleşmemizin önemli bir parçasıdır. 

Bursa web tasarım firmaları arasında size profesyonel olarak hizmet verebilecek en iyi firmalar arasındayız. Bunu size daha iyi ifade edebilmemiz için herhangi bir firmadan hizmet almadan mutlaka bizimle irtibata geçmelisiniz.

Mobil uyumlu yani responsive web tasarımları; yapılan web sitelerin telefon, tablet, laptop ve masaüstü tüm cihazlarda ekran görünümü ile uyumlu olması anlamına gelir. Günümüzde kullanıcıların büyük çoğunluğu telefon ile arama yaptıkları düşünülürse sitenizin mobil uyumlu olması zorunludur.

Web tasarımı, web sitesinin arama motorlarında erişilebilirliğini sağlayan, ana hatları ile kişi ve kurumları, ürün ve hizmetleri tanıtan grafik ve metinlerin bir araya geldiği kaliteli bir çalışmadır. Web tasarım nedir? denildiğinde kısaca kişi ve kurumların dijital ortamda görünen yüzü denilebilir. 

Profesyonel web tasarım, firmaların ihtiyaçlarına ve isteklerine göre oluşturulur. Günümüzde artan rekabet koşulları içerisinde, internetin de yaygınlaşmasıyla web tasarımlara olan önem artmıştır. Kullanıcılar web sitenize ulaştığında sizden önce sitenizi görmekte ve sizi siteniz üzerinden tanımaya çalışmaktadırlar.

Bursa web tasarım SEO ile doğrudan ilişkilidir. SEO hizmetlerinde dikkat edilmesi gereken temel taşlar yazılım, tasarım ve içerik olduğundan dolayı web sitesi tasarımı arama motorunda ilk sıralara gelmek isteyenler için çok önemlidir. Bir site için yapacağınız SEO çalışmalarının temelinde iyi bir site tasarım inşaatının olması gerekir. Kullanıcı odaklı kurgulanmış kreatif website tasarımı arama motorunda konum elde etme çalışmalarını birinci derecede etkileyeceğinden dolayı çok çok önemlidir. Yani SEO uyumlu web sitesine sahip olmak istiyorsanız mutlaka bir SEO uzmanı olan firmamız Ajans Bulut ile web tasarım projenizi yürütmeniz fayda sağlayacaktır.

C:\Users\fahri\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\ajansbulut_logo.png

Ajans Bulut

Web: https://www.ajansbulut.com/

Tel: 0224 888 00 95

Email: [email protected]

Adres: Hacıilyas Mah. 2. Tezcan Sok. Arslantaş İş Mrk. No:2-4B, 16220 Osmangazi/Bursa