Şimdilik yalnızca yurt içi pazarına operasyon düzenleyen Büyük Moda’nın bundan sonraki hedefi ise ilk etapta Orta Doğu ülkeleri daha sonra ise Avrupa ülkelerine uygun dijital pazarlama ağını genişletmek. 

Büyük beden bayan giyim ve modasını belirleyen Femina özellikle sosyal medyada onbinlerce takipçisi ile adından sıkça söz ettiriyor. 

Büyük Bedende Moda Yaratıcısı

Dijital ekibi ile birlikte toplamda 100 kişilik ekibi ile moda dünyasında varlığını hissettiren Femina, özel tasarımları yılın renklerini buluşturarak şıklığı ve rahatlığı bir arada sunmaya devam ediyor. 

Düğün, nişan, toplantı, davet ve balo gibi özel günlerle birlikte ve gündelik kullanım için kadınların sıklıkla tercih ettiği büyük beden elbise modelleri, pantolonlar, taytlar, tişörtler gibi dolapların vazgeçilmez parçaları online platformda yer almaktadır. 

Müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya çalışan Büyük Moda, ödeme kolaylıklar, iptal ve iade işlemlerinin kolayca işleme alınması, Whatsapp ile sipariş vermek özelliği gibi alışverişi kolaylaştıran ekstra özellikleri standart haline getirmeyi başarmış ender kurumlar arasında yer almaktadır. 

2019 – 2020 Kış Sezonu 

Her sene olduğu sezonu belirleyen Büyük Moda, kış sezonunda da adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. 

Büyük beden kaban, mont, kazak, ceket, hırka modelleri şimdiden vitrinlerde yerini almaya başladı. 

Kışlık kıyafetlerin sıcak tutması ile birlikte yağmur geçirmez, hafif olmasına da dikkat edilmektedir. Büyük bedene hitap eden Femina’da ayrıca her kıyafet grubunun zayıf göstermesini de göz önüne alarak tasarım yapılmaktadır.