İş hayatının gün geçtikçe daha yorucu bir hal alması ve stres içermesi nedeniyle huzur arayışına giren insanlar, bunun için evlerinden istifade etmeye çalışmaktadır. Kendilerine özgür bir alan yaratabilmek amacıyla balkonlarında vakit geçirmek isteyen bu kişiler, açık balkonların gerek tozlu gerekse hava şartlarına uygun olmamasından yakınmaktadır. Yeni nesil teknolojik ürünler yardımıyla sizlerde açık balkonlarınızı kapalı birer alana dönüştürebilirsiniz. Hem açık hem de kapalı olarak kullanabileceğiniz balkonlarınıza estetik kazandıran cam balkon uygulaması, günümüzde oldukça uygun fiyatlara yapılabilmektedir.

Balkonunuzun yapısına uygun olarak kullanabileceğiniz bu ürün, sizlere pek çok farklı avantaj sunmaktadır. Füme, siyah, şeffaf veya daha farklı renklerini kullanabileceğiniz bu ürünün avantajları:

  • Kış ve yaz aylarında rahatlıkla balkonlarınızı kullanabilir, dış hava olaylarından etkilenmezsiniz.
  • Balkonunuzu kapatmanız evinize aktif alan kazandırmakta ve bu alanları farklı amaçlar ile dizayn etmenize olanak sağlamaktadır.
  • Diğer balkon çeşitlerine göre cambalkon çeşitleri gerek çocuk gerekse evcil hayvanlar için daha güvenlidir.
  • Balkonunuzu cam ürünler ile kapatmanız dairenizin fiyatını yükseltecek ayrıca daha hoş bir görünüm sunacaktır.
  • Evinizi ısıtmak veya soğutmak amacıyla kullandığınız enerjide tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır.

Katlanabilir ve Sürmeli Cam Balkon

Popüler balkon ürünleri arasına giren cam balkonlar, raylı veya motorlu sistemlere sahiptir. Oldukça kısa sürede ve uygun maliyetler ile yaptırabileceğiniz bu ürünler, ısı ve ses yalıtımı özelliklerine sahiptir. Evinize uygun tarzda yaptırabileceğiniz bu ürünün, sürgülü ve katlanır olmak üzere farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu iki çeşidin arasında büyük farklar bulunmamakta ve evinizin yapısına göre yaptırılabilmektedir.

En fazla tercih edilen balkon kapatma ürünlerinden birisi olan sürgülü balkonlar, raylar sistemiyle hareket ettirilmektedir. Toz, yağmur, kar veya bunun gibi dış etmenlerden korunmanıza yardımcı olan sürgülü cam balkonlar, bunun yanı sıra güvenlik imkanı da sağlamaktadır.

Bir diğer balkon ürünlerinden biriside katlanır cambalkon olarak karşınıza çıkmaktadır. Balkon camlarınızın katlanarak bir bölgede toplanmasına yardımcı olan bu ürün, mevsim fark etmeksizin balkonunuzu kullanmanıza olana sağlamaktadır. Modern ürünler arasında yer alan bu balkon çeşidi, bir noktada toplanmasından dolayı alandan da tasarruf etmenize yardımcı olmaktadır.