Türkiye’de uzun zamandır sektörde olan Casper markası son dönemde ürettiği yeni bilgisayar modelleri ile bir hayli ilgi görmeye başladı. Markanın özellikle diz üstü bilgiler modellerinde geniş bir seçenek yelpazesi olduğunu belirtmek lazım. Peki, Casper laptop alınır mı? Bu ürünler kullanıcıların beklentilerini ne oranda karşılıyor? Bu konuyu mercek altına aldık.

Öncelikle Casper markasının dizayn ettiği en yeni laptop modellerinde ısınma sorununa bir çözüm bulduğunu belirtmeliyiz. Yeni modellerde ısınma sorunu olmadığı için özellikle aktif bir şekilde bilgisayar kullananların rotasını bu markanın ürünlerine çevirebileceğini belirtebiliriz. Aynı zamanda oyun tutkunlarını da unutmamak lazım. Oyunlardaki en büyük sorun olan fan yetersizliği bu markanın en son ürettiği modellerde yaşanmıyor.

Casper Geniş Servis Ağı Sunuyor!

Bir diğer unsur da markanın ülkemizde geniş bir servis ağının olması dikkat çekiyor. Olası bir arıza durumunda soruna müdahale edilmesi için uzun süre beklenmesine gerek kalmıyor. Bilgisayar kullanıcıları servis hızının ve yağın servis ağının ne denli önemli olduğunu bilir. Kimse bilgisayarından uzun süre ayrı kalmak istemeyeceği için haliyle servis de önemli bir kriter olarak karşımıza çıkıyor.

Donanımları gayet güçlü ve özellikle ekran kartından bu markanın bilgisayarlarını kullananlar son derece memnun kalıyor. Isınmaya bağı ekran kartı yanmaları gibi sorunları yaşamak istemeyenlerin de tercihini bu markanın ürünlerinden yana kullandıklarını belirtebiliriz. En çok tercih edilen ise markanın Nirvana ve Excalibur serisi oluyor.
Kompakt ve kolay taşınan bir model arayanlar için de oldukça cazip model seçenekleri mevcut.

Casper Bilgisayar Nerede Daha Ucuz?

Eğer yakın zamanda yeni bir laptop almayı düşünüyorsanız bu markanın yeni modellerini mercek altına alabilirsiniz. Düşük fiyat için de önerimiz MediaMarkt olacak. Çünkü pek çok farklı teknoloji markette ürün fiyatlarını kıyasladık ve en cazip rakamı da MediaMarkt sunuyor. Web adresinden alışveriş yaparak bir tık daha kar edebilirsiniz.

Online mağazasında  bazı modellerde indirimler var. Ekstra indirim fırsatını değerlendirerek bütçenizle biraz daha üst model bir bilgisayar alabilirsiniz. En azından yüksek performans sunan bir işlemciye sahip olan modellere yönelme imkanını elde edebilirsiniz.