Bu nedenle kurulumu kolay olan bir video indirme aracına ihtiyaç duyarız. İşte bunun için Chrome üzerinden video indirmeniz artık zor olmayacak. Şimdi sizi video indirme sitesi gibi yerlere ihtiyaç duymayacağınız kullanımı kolay Video Octopus ile tanıştırayım. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Video Octopus bir eklenti olup kurulumu oldukça basit yapabilmekteyiz.

 Video Octopus bir chrome video indirici eklentisi olarak güvenli bir kullanım sunar. Bunun yanı sıra bu eklenti sayesinde dilediğiniz kalitede video indirebilmekteyiz. Olabildiğince hızlı bir şekilde indirme işlemini yapmaktadır. Chrome eklentisi olan online video indir seçeneği ile internetsiz ortamlarda bile izlemenin keyfine doyamayacaksınız. Bunun için yapmanız gereken tek şey eklentiyi indirip Chrome üzerinde kurmaktır. Sonrasında eklenti de yer alan renkli ahtapot simgesine tıklayınca istediğiniz video anında bilgisayarınızda yer edebilecektir.

 Chrome Eklentisi Olan Video Octopus’un Özellikleri Nelerdir?

 1) Eklentinin en belirgin özelliklerinden biri sadece belirlenmiş web sitelerinde değil birçok web site üzerinden indirme işlemi yapabilmekteyiz.

 2) Bu eklenti aynı zamanda TS özellikte olan videoları tespit edip sonrasında mp4 olarak dönüştürüp indirebilmekteyiz.

 3) Chrome eklentisi olan Video Octopus ile indirmek istediğiniz videonun indirilirken ne kadar sürede indirileceğini, ne kadar boyutunun olduğunu, indirilmek istenen videonun görüntü kalitesinin türünü ve indirilen videonun format bilgilerinin ayrıntılı bir şekilde görüntülenmesine olanak tanımaktadır.

 4) Bu özelliklerin yanı sıra Chrome eklentisi olan Video Octopus ile video tecrübenizi arttırmak adına başarılı bir kolaylık sunar. Sunduğu bu kolaylık ise videoları mp3, mp4, flv, mpeg, avi, webm, m3u8 ya da mov tipi formatlarda indirebilme olanağı tanımaktadır.

Chrome video indirme eklentisi için tıklayın: https://chrome.google.com/webstore/detail/video-downloader-by-video/oacemiijpacmjnmhokeehdnhjbeeklod