Sahip olduğunuz laptop cihazınız arızalandı ya da çalışmıyorsa, Türkiye'nin her yerinde aktif şekilde hizmet veren Dell servis firmasına başvurabilirsiniz. Yetkili servise başvurarak cihazınızın tamirini sağlayabilir ve bunu oldukça uygun fiyatlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca cihazınızın profesyonel ellerde, kaliteli bir onarım görmesini de sağlayabilir ve bıraktığınızdan çok daha sağlam bir şekilde alabilirsiniz.

Eğer sizde yetkili servisin hizmetlerini merak ediyor ve faydalanmak istiyorsanız, resmi İnternet adreslerini ziyaret edebilir ve tüm hizmetlerine göz atabilirsiniz. Ayrıca site üzerinden servis ile nasıl iletişime geçeceğinizi de öğrenebilir ve cihazınızı hızlı bir şekilde servise verebilirsiniz.

Hızlı ve Profesyonel Çözümler

Birçok bilgisayar sahibinin tercihi olan Dell servisi , sunduğu hızlı ve profesyonel hizmetler ile tercih olunuyor. Hizmet verdiği kişiler tarafından da tavsiye olunan servis, cihazınızın sahip olduğu birçok sorun için hızlı ve başarılı çözümler üretiyor.

Sizde cihazınızın tamir ve onarım işlemleri ile beraber parça değişimlerinde de yetkili servisi tercih edebilir ve çok daha uygun fiyatlar ile daha kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Sizlere Sunulan Avantajlar

Bugüne kadar sunduğu tüm hizmetlerde başarılı sonuçlar alan yetkili servis, cihazınız ile ilgili birçok konuda sizlere yardımcı olabiliyor. Ayrıca hafta içi 09.00-18.00 arasında hizmet veren teknik destek hattı ile de sorularınıza yanıt veriyor ve sorunun çözümü hakkında size bilgi sağlıyorlar. Ayrıca birçok avantajı da müşterilerine sunuyorlar;

İşte sundukları birkaç avantaj;

  • Hızlı ve güvenilir hizmet,
  • Uzman ve deneyimli kadro,
  • Profesyonel çözümler,
  • Orijinal yedek parça garantisi ve temini.

Bununla birlikte birçok farklı avantajı da müşterilerine sunan Dell laptop servis sizde tercih edebilirsiniz.

Orijinal Aksesuar Temini

Cihazın teknik sorunlarının yanı sıra aksesuarları için de hizmet veren yetkili servis, sizlere orijinal ve kaliteli aksesuar alma imkanı da tanıyor.

Uzman Kadro, Kaliteli Hizmet

Alanında uzman ve deneyimli bir ekibe sahip olan yetkili servis, bu sayede tüm hizmetlerini kusursuz ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabiliyor. Ayrıca bu ekip sayesinde tüm işlerini hızlı ve en iyi şekilde bitiriyor. Sizde cihazınızın tüm arızaları ve aksesuarları için yetkili servis ile iletişime geçebilir ve hizmet alabilirsiniz. İrtibat: https://www.dellservisiturkiye.com/