Barlar, kulüpler, meyhaneler, Beach clublar, tatil beldeleri, oteller, düğün salonları vb. derken birçok alana hitap etmekte olan eğlence dünyası, beraberinde ise eğlenceyi sağlaması için birçok ses, ışık ve efekt makinalarının ihtiyaç-talebini oluşturur. İşte tam da sırf bunun için üretilmiş olan makineler çeşitli firmalarca üretime sunulmuştur. Biz de bu içeriğimizin altında disko topu, disko ışığı, sahne ışık sistemi modellerini mercek altına alacak ve sizlere bilgi vermeye çalışacağız.

Disko Topu

Disko topu, bir çok eğlence mekanında kullanılan ve sahne için şahane bir ahnek oluşturan sahne ışık modelidir. Diskolarda olmazsa olmazlardan olan disko topları ledli ya da küre şeklinde olabilmektedir. Eğlence dünyasının olmazsa olmazlarından disko topları kulüplerde, barlarda, konser alanlarında, okullarda, üniversitelerde, ev içerisinde hatta daha doğrusu her alanda kullanılabilmektedir. Disko toplarını üreten başlıca firmalar Quenlite, Amerikan DJ, Eclips gibi alanında öncü firmalardan oluşmaktadır. Ürünlerinde sundukları motorlu, 30 cm – 40 cm – 50 cm seçenekleri, transparan kasa seçeneği, renkli ve keskin ışın açıları, dönebilen top teknolojisi, sese duyarlı yapısı, dmx kontrollü, siyah – mavi – beyaz – yeşil renk seçenekleri ile ciddi kişiselleştirme olanaklarıyla satışa verilmektedirler. Özellikle hareketli disko topu daha çok tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise ışığın hareket ederek yansıması daha geniş bir alanı ışıklandırmasıdır. 

199 TL ila 1567 TL arasında değişkenlik gösteren ve her bütçeye hitap eden disko topu modellerine sitemizden ulaşabilir, ürünler ile alakalı detaylı bilgiyi uzman teknik ve temsilci kadromuzdan WhatsApp ve Online Destek üzerinden öğrenebilir, ürünleri sepetinize en uygun ödeme seçenekleri ve taksitlendirmelerle ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Disko toplarını İncelemek İçin  https://www.yonkamuzikmarket.com/Disko-Topu

Disko Işığı

Disko ışığı, disko ve eğlence merkezlerinde kullanılmak üzere geliştirilen sahne ışık modellerindendir. Kullanıcıların gelme amacı eğlenmek olduğu için diskolarda eğlence seviyesini artıracak herşey çok önemlidir. Adından da anlaşılacağı üzere özellikle disko bar tarzı yerlerde kullanıma uygun disko ışığı modelleri, birçok varyasyonla küçük ve büyük mekânlara göre değişkenlik gösteren özellikleriyle satışa sunulmaktadır. Öncelikli üretici firmalarının başında Eclips gibi özellikle eğlence ürünlerinde öncü gelen bir firma olan disko ışığı modelleri sundukları suya dayanıklı IP68 sertifikası, sese duyarlı, çakarlı, ekolayzır efektli – strobe efektli, gobolu, sıcak beyaz led – soğuk beyaz led, moving head, derby efekti, cree beam ball, ayak şalteri, uzaktan kumanda, prisma kaleidoscope efekt, 3 boyutlu ışık vb. onlarca özellikle satışa verilmektedir.

79 TL ila 66.878 TL arasında değişip her bütçeden kullanıcıya hitap eden fiyat yelpazesi ile bütün disko topu modellerine sitemizden ulaşabilir, ürünler hakkında detaylı bilgiyi uzman teknik ve temsilci kadromuzdan alabilir, ürünleri sepetinize en uygun ödeme seçenekleri ve taksitlendirmelerle ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Disko Işıklarını İncelemek İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/eclips-isik-sistemleri

Sahne Işık Sistemleri

Sahne ışık sistemleri oldukça genel bir terimdir. Sahne de kullanılan tüm ışıkları kapsayan bu kategori bir çok mekana hitap etmektedir. Genellikle düğün salonlarında, konser alanlarında ve toplu eğlence mekanlarında kullanılan sahne ışık sistemleri modellerinin başlıca üretici firmaları arasında Eclips, Ssp Işık, Amerikan DJ, Sti Işık gibi alanında öncü firmalar yer almaktadır. Bu firmalar sahne ışık sistemlerinde sundukları sese duyarlı yapı, dmx kontrolü, renkli ve beyaz led seçenekleri, 7 renk çizgi tünel lazer, otomatik ses, moving head, philips üretimi ampüller, suya dayanıklı, ultraviyole yıkama, zoom özelliği, led su efekti gibi onlarca özellikle ürün gamında satışa sunulmaktadır. 

136 TL ila 66.878 TL arasında değişkenlik gösteren fiyat yelpazesi ile her tür kullanıcıya ve her tür bütçeye hitap eden sahne ışık sistemleri modellerine sitemizden ulaşabilir, ürünler ile alakalı detaylı bilgiyi uzman teknik ve temsilci kadromuzdan WhatsApp ve Online Destek üzerinden öğrenebilir, ürünleri sepetinize en uygun ödeme seçenekleri ve taksitlendirmelerle ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Tüm Sahne Işıkları İçin https://www.yonkamuzikmarket.com/sahne-isik-sistemleri