Bu paketlerde olması gereken özellikler, ana özelliklerin haricinde farklı gruplara ayrılmaktadır. Bu gruplar, gelişmiş ürün yönetimi, gelişmiş sipariş yönetimi, ödeme sistemleri, gelişmiş kullanıcı yönetimi, kampanya ve promosyon modülleri, seo yönetimi, tasarım yönetimi, XML yayınlama modülü, pazaryeri entegrasyonları, ERP/ muhasebe entegrasyonları, kargo entegrasyonu, pazarlama ve gelişmiş raporlar şeklinde ayrılmaktadır.

E ticaret paketleri içerisinde yer alan temel özellikler, Bulut (Cloud) Sunucu, Telefon ve Ticket Desteği, Mobil Uyumlu Hazır Temalar (Responsive), SSL Sertifikası, Standart Konsept Temalar, Tüm Bankaların Sanal Posları, B2B ve B2C, Gelişmiş SEO Yönetimi, Ücretsiz Yedekleme, Elastic Search, Modüler İçerik Yönetimi, Kolay Kullanılır Yönetim Paneli, Gelişmiş Sipariş Yönetimi, Pazarlama Araçları Entegrasyonu şeklinde sıralanmaktadır.

Bu paketlerin ana özelliklerinin haricinde e ticaret paketleri içerisinde mutlaka olması gereken ve tercihe bağlı olarak eklenebilen seçenekler de sunulmaktadır. Örnek vermek gerekirse Ürün Yönetimi, Kategori Yönetimi, Güçlü Sipariş Alt Yapısı, Kapıda Ödeme Kara Liste Modülü, Genel Kara Liste Modülü gibi özellikler, internetten satış için mutlaka olması gereken özellikler içerisinde yer almaktadır. Tercihe bağlı özellikler ise pazaryeri entegrasyonları ve muhasebe entegrasyonları şeklinde örneklendirilebilmektedir.

Tüm e ticaret paketleri hakkında detaylı bilgi almak ve sorularınız için https://www.omniticaret.com/e-ticaret-paketimiz/ adresine girmeniz yeterlidir.