Kalitesinden ve iş disiplininden ödün vermeden çalışmayı sürdürmektedir. Günden güne büyümesini sürdüren ve kadrosunda daima dinamik, atik, bilgili ve sektörle ilgili insanlar vardır. Günümüz teknoloji imkanları oldukça gelişmiştir. İnternet ortamında ekran kartlı sunucu kiralama ile farklı avantajlardan faydalanmak mümkündür.

CloudLinux olarak adlandırılan bu olayda bir hesabın tüm sunucuya aşırı şekilde yüklenmemesini sağlamak için hesapları hesaplara karşı tahsis etmenizde yardımcı olur. CPU çekirdekleri web siteniz üzerinde kullanabileceğiniz çekirdek sayısıdır. Bellek ve RAM ise sitenizin kullanabileceği maksimum RAM oranıdır. Server Plus içerisinde her paketin ayrı özelliği vardır. Site içerisinde sizler için farklı alternatiflere sahip 4 adet paket bulunur.

Ekran Kartlı Sunucu Kiralama Fiyatları

Ekran kartlı vds ile yüksek performans, ücretsiz yedekleme, ücretsiz bir şekilde cpanel ve plesk kullanımı, sınırsız kaynak imkanı, yüksek uptime garantisi, her zaman kolayca erişim sağlayabileceğiniz profesyonel destek, güvenliğiniz için spam ve virüs koruma sistemiyle sizlere farklı paketlerde hizmet avantajı sağlar. Paketlerin fiyatları ise kullanım ve tercihe göre çeşitlilik göstermektedir. 200 TL’den başlayan fiyatlarla kullandığınız işletim sistemine uygun birçok alternatif seçenek ile sizlere hizmet akışı sunar. Size özel konfigüre edilen veri hizmetlerinden yüksek performans ve internet hızına sahip bir şekilde kullanım sağlamak istiyorsanız server plus yetkilileri ile en uygun paket için iletişime geçiniz.

Kaynak: https://www.serverplus.com.tr/kiraliksunucu-gpu