Bu anlamda birçok marka, hedef kitlesi savunma ve havacılık olan, doğrudan otomotiv ve ulaştırmaya yönelik hizmet sağlayan insanı ve sanayinin gelişimini büyük ölçüde etkileyen firmalar oluyor. Aralarında ismini çokça duyduğumuz markalardan biri de InfoTRON isimli 3D teknolojiye yönelik çözüm ve hizmetleri sunmakta olan firmadır.

Günümüz koşulları çerçevesinde hedef kitlesini aşağıdaki şekilde bildirmektedir:

  • Savunma

  • Uzay

  • Havacılık

  • Otomotiv

  • İnşaat

  • Enerji

  • Ulaştırma

Sektörlerinden herhangi birine doğrudan hizmet vermektedir. İstanbul, Ankara ve Almanya – Münih’te bulunan iştiraki ile birlikte sektörde öncü olmaya, en iyi çözümleri sunmaya her geçen gün güçlü yapısıyla birlikte gelmektedir. Sektörde 20. Yılı tamamlamış InfoTRON, müşterilerine değer katmayı bilen, zaman ve kalitenin değerini bildiği için ürün ve hizmetlerinde her zaman farkı sunmaya çalışmaktadır. Buna bağlı olarak müşterilerine sunduğu hizmetlerde her zaman için bilgi, yetenek ve verimliliğe bağlı kaliteli hizmet anlayışını benimsemektedir.

Kendini gerçek bir ortamda var olduğu gibi göstermeye yönelik bir yapısı olan Sanal Gerçeklik (VR) teknolojisi, son dönemlerin en çok konuşulan 3 boyutlu görselleştirme çözümlerinden biridir. En yoğun şekilde etkileşimi yüksek, sanal ortam içerisinde kişi, yapı, makine anlamında kullanıcının tanıtımına sunulan ve son yıllarda da kullanımına sunulan sanal gerçeklik ile gerçek dünya ile etkisi aynı olabilecek seviyede çözümler sunar.

En iyi çözüm odaklı çalışmalarda 3D modeller ve ortamlar sunulurken, yazılım ve donanımların getireceği yapı sayesinde de kullanıcılara doğrudan istenen alan içerisinde görsel, dokunsal ve işitsel duyulara sahip hitap edecek etki bırakmaktadır. Gerçek dünyada var olup da dahil olamadığımız tüm yapılara dahil olmayı sanal gerçeklik ile gerçekleştiriyoruz. 

Bir ameliyathane girişten tutun da bir vincin tamir edilmesi süreçlerine kadar tüm süreçlerde bir deneyim sahibi olunması adına sanal gerçeklik ile bu yapı kurulumu, son teknoloji ile birlikte mümkün oluyor. Özel görselleştirme ve gerçek zamanlı simülasyon çözümleri, insanların sanal ortam içerisinde bulundukları anlarda gezmeleri ve ortama ait her şeyin dünyadaki çoğu şey ile eşleştirerek etkileşim halinde olmasını sağlar. Bu da birçok şeyin dünyada anlık olarak yapılmamasına karşın, en iyi çözüm sunarak sanal gerçeklik içerisinde yapabilme imkânı sunar. 3D donanım ve yazılım teknolojisinde entegrasyonu en iyi halleriyle sağlamaktadır.

Endüstri çözümlerinde de mühendislik tasarımlar sunan, analiz ve imalat süreçleriyle ilgili iyileştirmeler, 3D deneyimler sunulmasına yönelik en iyi çözümler Catia ile birlikte sunulması sağlanır. Her alanda bulunan ürünlerin tasarım ve deneyimine dair lider yazılım Catia, gündelik yaşama dair tüm ürünlerin gelişimi konusunda lider bir yapısıyla kullanım imkanı sunar. Endüstriyel tasarım, Proje ve süreç yönetimlerine dair tüm konularda özelleşmiş bir yapısı olan Dassault Systemes programlarıyla 3D tasarım yazılım desteğinden faydalanabilmek mümkün oluyor.