Çünkü güvenli ve satış üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahip olacak bir çevrimiçi ticaret sistemi kullanmak istiyorlar. Ayrıca tüm ihtiyaçları en iyi e ticaret paketleri karşılayabiliyor olmalıdır.

Ayrıcalıklara Sahip E-Ticaret Paketleri

İşletmelere bir alan adı, hosting ve e-ticaret yazılımı ile 500'den fazla tasarım birlikte sunuluyor. Aynı zamanda, istenen çevrimiçi ödeme sorunsuz bir şekilde kurulabilir ve xml ürününün ve muhasebe programının entegrasyonu anında gerçekleştirilebilir. Neticaret Telekomünikasyon Başkanlığı, bir sağlayıcı statüsüne ve Microsoft SPLA ünvanına sahiptir. E-ticaret sitelerinin bulunduğu sunucularda Firewall, IPS, IDS, Raid5 güvenlik ve yedekleme önlemleri alınmakta ve bağlantı ve bağlantı ile ilgili bilgi aktarmanıza izin veren sitelerin ödeme sayfalarında 128-bit SSL şifreleme sistemleri kullanılmaktadır. 

Gelişmiş Güvenlik Teknolojisi İle Donatılmış Olmalı

İnternet üzerinden satışların başlamasından sonra e-ticaret sitenizin kesintisiz ve kesintisiz çalışmasını sağlamak istiyorsanız, gelişmiş güvenlik önlemleriyle donatılmış bir yapının varlığına dikkat etmelisiniz. SSL şifreleme sistemleri tarafından korunmalıdır. PCI DSS standartlarının yanı sıra sanal 3D Secure pozlarını da desteklemesi gerekir.

Gelişmiş Bir Tasarım Özelliği Olmalı

E-ticaret paketlerini satın aldıktan sonra, size çeşitli varsayılan temalar sunulabilir. Bu nedenlerden dolayı, istenen tasarım değişikliği, alınan e-ticaret paketinde yapılmalıdır. Aynı zamanda en iyi e ticaret paketleri ile çalışarak güvenlik de arttırılabilir. 

E Ticaret sistemleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için: https://www.omniticaret.com/e-ticaret-paketimiz/