Her yıl biraz daha gelişen teknoloji sonucunda, artık pek çok farklı uygulamayı cep telefonlarımız üzerinden kontrol edebilmekteyiz. Özellikle oyun konusunda oldukça hızlı bir gelişme yakalayan mobil oyunlar, oldukça gerçekçi grafiklere sahip olmasının yanı sıra olay örgüsü ile de bağlayıcı bir konuma geldi.

Bu oyunlar arasında internet olmadan oynayabileceğiniz oyunlar olduğu kadar, arkadaşlarınızla online olarak oynayabileceğiniz popüler oyunlar da yer almaktadır. Oyun indir seçenekleri arasından gerek Android gerekse İOS üzerinden rahatlıkla indirebileceğiniz çok oyunculu video oyunları ile eşsiz bir rekabete dahil olabilirsiniz.

Çok Oyunculu Oyunlar

Çok oyunculu oyunlar arasında bir numarada yer alan Pubg, 23 Mart 2017 tarihinde Windows için çıkış yaptı. Mobil sürümü Mart 2018 tarihinde İOS ve Android olmak üzere kullanıcılara sunulan Pubg yani PlayerUnknown’s Battlegrounds, bireysel veya daha fazla kişi tarafından oynanabiliyor. Dünya üzerinde en popüler mobil oyun olarak adını yazdıran Pubg, gerek bilgisayar gerekse akıllı telefonlar üzerinden oynanabilmektedir. Pubg Lite PC olarak ücretsiz versiyonunu da kullanıma sunan bu eşsiz oyunda, en fazla 100 kişilik 8x8 kilometre genişliğe sahip bir harita üzerinde hayatta kalmaya çalışacaksınız.

Diğer oyuncuları avlamak, kaynak toplamak ve ölmemek adına bir uçak içerisinde başladığınız bu oyunda, amaç ölmeden sona kalan oyuncu veya takım olmaktır. Birinci şahıs veya üçüncü şahıs olarak oynayabileceğiniz bu oyunda, birkaç dakika sonra harita belirli bir bölgeye doğru küçülmeye başlar. Ortalama olarak 30 dakikadan fazla süren bu oyunda, kazançlarınız öldürdüğünüz oyuncu sayısı, verilen hasar ve hayatta kalma süresine göre belirlenmektedir. 

Bir diğer video oyunu ise, Türk yapımı olan Zula oyunudur. 22 Şubat 2015 yılı itibariyle ortaya çıkan ve 2016 Haziran ayrında yayımlanan bu oyun, MadByte Games tarafından geliştirilmiş ve Lokum Games tarafından dağıtılmaya başlanmıştır. Vatansever ve Gladyo adlı iki düşman ordunun yer aldığı 16 karakterden oluşan bu oyunda, 7 farklı oyun modu ve 17 farklı harita yer almaktadır. Zula indir ile ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun içerisinde eşsiz para ödüllü turnuvalara katılım sağlayabilirsiniz.