En çok satan televizyon model ve markalarını, indirimli fiyatlar, eşsiz kampanyalar ve uygun ödeme seçenekleriyle bulacağınız Vatan Bilgisayar online satış mağazası ve satış noktalarında tüketicilere sunuluyor.

Full HD, LED ekran, LED TV, Nanocell, Oled TV, QLED TV, Ultra HD LED TV televizyon seçeneklerini bulacağınız Vatan Bilgisayar, uygun ödeme ve taksit seçeneklerini de sunmaya devam ediyor.

En Gelişmiş TV Monitör Tipleri

Çok daha canlı renklere sahip ve görüntüleri daha canlı ve kaymaz özellikte seyredebileceğiniz TV monitör tiplerini bir arada sunan Vatan Bilgisayar; Sony, Samsung, Grundig, Axen, Vestel, Philips, LG, Seg gibi ünlü markaların ürünlerini satışa sunuyor.

Tüplü televizyonların artık tarih olduğu ya da çok az evde kullanıldığı günümüzde, 10 kat daha hafif ve ince olarak üretilen TV monitörleri, LED panelleri yanında, geniş renk seçeneklerine, enerji tasarrufuna ve uzun ömürlü kullanıma olanak tanıyor.

Smart TV Akıllı Televizyonlar

Akıllı telefonlardan sonra, tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği akıllı televizyonlar, internet bağlantısı kurmak istediğinizde, sosyal ağlara ulaşırken, oyun oynarken, en yeni teknolojileri de sunuyor.

Android TV, Linux tabanlı LG, intel tarafından geliştirilmiş olan Samsung televizyonlar uygun ödeme koşulları ve taksit seçenekleriyle, tüketicilere sunuluyor. Vatan Bilgisayar satış noktaları ve online mağazasında satılan tüm televizyon ürünleri, yetkili ithalatçı ve üretici firma garantisi altında olduğundan, tüketiciler güvenilir şekilde ürünleri alabiliyor.

Çözünürlüğü En İyi Televizyonlar

Vatan Bilgisayar, en ünlü markaların televizyon ürünlerinde; Full HD, Ultra HD, HD, 4K Ultra HD ve 8K Ultra HD çözünürlüğe sahip televizyonları sunarken; 1366x768, 1920x1080, 3840x2160 ve 7860x4320 piksel çözünürlük özelliğine sahip televizyonları tüketiciye sunmaya devam ediyor.

En yeni ürünler yanında, en çok satan televizyon ürünlerini de rahatlıkla takip edebileceğiniz Vatan Bilgisayar online satış mağazasında, sipariş ettiğiniz ürünleri bedava kargo özelliğini kullanarak eve teslim alabiliyorsunuz.