Çıkışının üstünden uzun bir süre geçmesine rağmen aktif oyuncu kitlesinde ciddi bir düşüş yaşamayan PUBG’nin sevenleri oyunu halen aktif olarak oynamakta. Ayrıca oyunun içinde yer alan ürünleri satın almanıza yarayan, oyun içi para birimi Unknown Cash’te kullanıcılar tarafından satın alınabiliyor. Fakat günümüz şartlarında insanların ceplerini düşünmeleri çok önemli. Bundan ötürü de bu satın alımları ekstra indirimlerle, daha ucuza yapmak kullanıcıları sevindiriyor. Son zamanlarda pubg mobile uc satın alınabilecek sitelerin sayısında ani bir yükselme yaşandı. Bu durum sonucunda oyun sektörü hakkında uzaktan, yakından alakası olmayan kişiler para kazanma hırsı uğruna sektöre giriş yapmaya başladılar. Sonrasındaysa birçok kişi mağdur oldu ve şikayetler artmaya başladı. Güvenilir ve çok ucuz fiyatlarla uc almak isterseniz Epinevreni gibi güvenilir ve vergi mükellefi olan e-pin satış sitelerini tercih edebilirsiniz.

PUBG Mobile Hesabınız İçin UC Satın Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Site üzerinden sadece PUBG hesabınızın için değil, tüm oyunlar için alışveriş yapabilirsiniz. Fakat son yılların en popüler oyunlarından birisi olmayı başaran PUBG’nin oyuncu kitlesi diğer oyunlara göre çok daha büyük. Oyun bu popülerliğini şüphesiz sürekli kendini yenilemesine borçlu. Şuan veya geçmişte PUBG benzeri oyunlar çıkış yapmış olsa da hiçbiri bu kadar popüler olamadı. Çıkışının üstünden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen PUBG Mobile halen en popüler oyunlardan birisi durumunda. Eğer hesabınız için çok uygun fiyatlarla pubg mobile uc satın al yapmak isterseniz güvenilir olmayan sitelerden uzak durmanız gerekli. Çünkü insanları yanıltan sitelerin sayısı son zamanlarda çok fazla artış gösterdi. Özellikle bazı kişiler sürekli farklı isimlerde siteler ve sayfalar açarak insanları mağdur etmektedirler. Bu durumda çok dikkatli olmanızı ve sadece güvenilirliğini kanıtlamış, kaliteli ve müşteri desteğine önem veren sitelerden alışveriş yapmanızı öneririz.

Satın Aldığım UC Ne Kadarlık Bir Süre İçerisinde Yüklenecek?

Epinevreni üzerinden alışveriş yapan insanların en merak ettiği sorulardan birisi aldıkları UC ürününün ne kadarlık bir süre içerisinde hesabına geçeceğidir. Epinevreni.com bu konuda diğer firmaların aksine iki paket sunmuştur. Bu paketlerden birisi 24 saat içerisinde yüklenirken, diğeri ödeme yapıldıktan hemen sonra yüklenmektedir. 24 saat içerisinde yüklenen paketin fiyatının daha ucuz olması yükleme süresinin diğer pakete göre daha uzun olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca 24 saatlik paketlerde tam olarak bir gün bekleme şartınız yok. Bu süre üç saat ya da dört saat de olabiliyor. Yoğunluğa bağlı olarak firma tarafından otomatik olarak yüklendiğinden bu paketten yapılan alımlarda net bir yükleme süresi verilemiyor.

Sitede Başka Hangi Ürünler Satılıyor?

Epinevreni’nin site üzerinden PUBG Mobile ürünleri için satış yaptığını belirtmiştik. Sitede bunların haricinde League of Legends için RP ve Valorant için VP satışı da yapılmaktadır. Yine en ucuz fiyatlarla satın alım yapabilirsiniz. Valorant Points ve LOL RP ürünleri e-pin şeklinde teslim edilmektedir. Kodu oyun içerisinde ilgili alana girerek aktifleştirebilirsiniz. Epinevreni’nin web sitesi üzerinden güvenli ve çok ucuz bir şekilde uc satın almak için tıklayın.