Sizlerde firmalarınızın özel günleri, kuruluş yıldönümünler, ve özel etkinliklerinde kullanılmak üzere promosyon ürünleri hazırlatabilirsiniz. Firmanız ve markanız adına yapılacak olan özel üretimlerle hazırlanmış olan tüm promosyon ürünlerini hedef kitlenize dağıtarak hem onlar bir jest yapmış olursunuz hem de uzun süre yaşayacak olan reklam çalışmalarını seçmiş olursunuz. 

Kuzey Promosyon firması olarak sizler için en çok çeşitliliği en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve tüm promosyon ürünlerimize göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz ve istediğiniz tüm promosyon çalışmalarını online olarak sitemiz üzerinden sipariş edebilirsiniz. Sizler adına yapılacak olan özel çalışmalar, en kısa sürelerde adreslerinize teslim edilecektir.

Firma olarak sizlere bol çeşitliliğin yanında en uygun fiyat garantisini sunuyoruz. Uzun yıllardır bu alanda hizmet veren firmamız, en çok tercih edilen promosyon firmalarından birisi olarak sizler için en kaliteli çalışmaları yapıyor.

Promosyon Kalem

Firmalar, kurumlar ve sosyal topluluklar için yapılan en etkin ve en kullanışlı promosyon çalışmalarının başında promosyon kalemler gelmektedir. Promosyon kalem çalışmalarında web sayfamız üzerinden seçmiş olduğunuz bir kalem modeli üzerine firma adınız veya marka ve logonuzun baskıları yapılmaktadır. istediğiniz adetlerde sipariş oluşturabileceğiniz promosyon kalem çalışmalarımızda uzun ömürlü ve kaliteli ürünler kullanılmaktadır. 

Kaynak: https://www.kuzeypromosyon.com/