İşletmeye gelen ve giden paranın hangi tarihte kimden ve hangi tarihte kime gittiğinin kayıt altında tutulması iş düzeni için büyük önem taşır.

Piyasada bu amaca hizmet eden ve hesapların düzenli bir şekilde tutulmasını sağlayan birçok bilgisayar yazılımı mevcuttur. İşletmede hesap takibi için bir seçerken, kullanım kolaylığına ve içerdiği modüllerin işlevselliğine bakmak gerekir. Örneğin, kullanacağımız ön muhasebe programı, cari hesap takibini borç – alacak şeklinde özetle mi takip etmemizi sağlıyor yoksa borca ait satışın taksitli – vadeli – peşin olup olmadığı, dahil olan ürünlerin stoklarda bulunup bulunmadığı, vadesi gelen satış hakkında hatırlatma yapıp yapmadığı ve gerektiğinde hesap ekstresi ve raporlar verip vermediği şeklinde detaylı bir analiz üretebiliyor mu? İşte bu husus, işletmede kullanılacak ön muhasebe yazılımı açısından çok önemlidir.

Bu kapsamda tercih edilebilecek en iyi yazılımlardan biri olan Fenesoft Ön Muhasebe Pro ile cari takibi, stok takibi, kasa takibi, çek ve senet takibi, personel maaş ve avans takibi, fatura ve irsaliye takibi yapabilir ve ihtiyaç duyduğunuz kriterlerde tarih aralığı bazında detaylı raporlar alabilirsiniz.

Ticari ön ve kurumsal iş yazılımları konusunda uzmanlaşmış yazılım üreticilerinden biri olan Fenesoft, geliştirdiği ticari ve sektörel yazılımlar ile firmaların hesaplarını düzenli bir şekilde takip edebilmesini sağlamaktadır.

Bu alanda ürettiği yazılımların başında; ön muhasebe programı, , stok takip programı, kasa programı, çek takip programı ve fatura yazdırma programı gelmektedir.

Fenesoft yazılımlarını ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirmek ve denemek için https://www.fenesoft.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an internet sitesinde yer alan canlı destek hattı ve 0530 201 45 63 nolu WhatsApp hattından bilgi ve destek alabilirsiniz.