Metal lazer kesim makineleri birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Orta ve küçük ölçekte tüm metal parçaların istenilen ebatlarda ve şekiller de kesimi yapılmaktadır. En son teknoloji olan lazer kesim ile programlamalar yapılmakta ve metal parçaların net bir şekilde kesimleri tamamlanmaktadır. Bunun için üretilen özel lazer kesim makineleri bulunmaktadır. Tüm makineler farklı türlerde ve özelliklerde üretilmektedir. Mekotek Lazer firması bu alanda en kaliteli makine üretimlerini yapan bir firmadır. 

Mekotek fiber lazer kesim makinelerini sanayi alanında birçok farklı üretim firması için hazırlamaktadır. Bu ürünlerin kullanıldığı sektörler oldukça geniştir. Fason metal lazer kesim yapan firmalar, endüstriyel mutfak üreticileri, asansör kabin üreticileri, elektrik pano üreticileri, savunma sanayi, mobilya üreticileri ve daha farklı birçok sektörde lazer kesim kullanılmaktadır. 

Açık Tip Fiber Lazer Kesim Makineleri

Mekotek Lazer firması açık ve kapalı tüp fiber lazer kesim makineleri üretmektedir. Aslında kullanım alanlarına bakıldığında her iki tip makine de aynı sektörlerde kullanılmaktadır. 

Açık tip fiber lazer kesim makinası sektörde her zaman en uygun maliyetli ürünler olarak hazırlanmaktadır. Açık tip lazer kesim makineleri sahip olduğu yüksek performans ile oldukça iddialı ürünlerdir. Mekotek firması tarafından üretilmiş olan açık tip lazer makine modellerini uygun fiyatlarla ve servis garantisi imkanı ile satın alabilirsiniz. uygun maliyetli ve yüksek verimli bu ürünler için Mekotek sitesi üzerinden bilgi alabilirsiniz.