Reklam ajansı, müşterileri için, reklam üretme, planlama ve yönetimi üzerinde duran, hizmet bazlı işletmeye verilen isimdir. Biz Ankara reklam ajansı olarak müşterilerimizden bağımsız inceleme yaparız. Müşterilerimizin ürün ve hizmetlerinin satış kısmını dışarıdan objektif bir bakış açısıyla ele alarak inceleriz. 

Teknoloji çağı olarak günümüzde sosyal medya kullanımı en üst seviyelerde seyretmektedir. Bu sebeple Ankara reklam ajansı olarak sosyal medya, medya planlama ve web hizmetlerinde altın çağını yaşamaktadır. Alanınca uzman ekibimizle beraber siz müşterilerimizin talepleri doğrultusunda markalaşma yolunda ihtiyacınız olan hizmetlerde sizlere yol arkadaşlığı yapmaya devam etmekteyiz. Diğer reklam ajanslarından farkımız, işini severek yapan genç ve dinamik kadromuzla sağlam adımlar atabilmektir.

Ankara reklam ajansı  olarak profesyonel olarak sağladığımız hizmetlerin ana temaları aşağıdaki gibidir;

Pazarlama konusunda müşterilerimize tavsiyede bulunmak,

İletişim konusunda müşterilerimizi bilgilendirmek,

Reklamlarımızın sinema, televizyon, afiş, radyo gibi kanallar aracılığıyla medya yoluyla yayılmasını sağlamak,

Müşterilerimiz adına reklam çalışmalarını yayınlayacak olan medya kuruluşlarıyla müşterilerimizin bütçesi adına pazarlık etmek ve anlaşma sağlamak şeklindedir.

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal medya markaların müşterileri ile iletişim kurabileceği en önemli mecradır. Özgün içerik ve fikirler geliştirilebilen bir alandır. Hedef kitle belirlenir.

Kreatif Çalışmalar

Sizler için en uygun kurumsal kimliği tasarlama çalışmaları yapılmaktadır. Göze hitap etmek en önemli misyonumuzdur.

Web Tasarımı

Markaların olmazsa olmazı web tasarımlarıdır. İnternet ortamında iyi bir yer edinebilmek adına en uygun web tasarımı yapılması sektörde fark yaratmanızı sağlar.

Video Prodüksiyon

Tanıtım videoları günümüz dijital çağında vazgeçilmez bir unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. En son trendleri takip ederek siz değerli müşterilerimizi rakiplerinizin önüne geçmenize yardımcı olmaktayız.

Seo

Amacımız tamamen siz değerli müşterilerimizin ağını genişletmek adına sizi bilmeyen kullanıcıları da sizin müşteriniz haline getirmeye olanak sağlamaktır.

Artık portföyünüzü genişletmek için karar kara düşünmenize gerek yok. Alanında uzman ve dinamik ekibimizle beraber dijital çağa ayak uydurmanız ve kalıcı olmanız adına siz değerli müşterilerimize destek için hazırız. Tek yapmanız gereken https://fikridijital.com/ adresine girerek bizlerle iletişime geçmek.