Tüketici hattı mobil cihazlardan veya bilgisayardan girişlerde de çok kolay bir şekilde sipariş verilebilecek şekilde üretilmiş özel sitelerden bir tanesidir. 

Kredi kartıyla online ödeme işlemlerini web sitesi bünyesinde yapabileceğiniz gibi, kapıda ödeme olanağından yararlanmanız da mümkün oluyor. Hafta içi veya hafta sonu web sitesinin güvencesiyle siparişlerinizi internet üzerinden yüzlerce farklı ürün seçeneği için verebilirsiniz. Bugüne kadar müşterilerinin güvenlik sorunu yaşamaması ve çok kısa süre içerisinde sipariş verilebilir olması amacıyla hizmet verilmeye devam ediliyor.

Gittigidiyor Sitesinden Ürün Siparişi

Türkiye’de direkt olarak Gittigidiyor iletişim hattında detaylı bilgileri edinme fırsatına sahip olacaksınız. 0 850 252 32 29 telefon numarasıyla müşterilerin merak ettikleri durumlar üzerinde durularak detaylı paylaşımlarda bulunulabiliyor. Web sitesine yapacağınız giriş için sabit adresi kullanabilir, telefon numarasıyla birlikte e- mail adresi üzerinden de taleplerinizi müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. 

Tüm müşterilerin gün içerisinde telefon numarası üzerinden de detaylı bilgi edinebileceği süreçle karşılaşılıyor. Telefonlar, saatler, ayakkabılar, çantalar da dahil olmak üzere yüzlerce ürün türünde Gittigidiyor güvencesiyle sipariş vermeniz mümkün oluyor. Her bir ürünün özel olarak belirlenen ücretleri karşılığında güvenli satın alma sürecinden yararlanabilirsiniz.

Gittigidiyor Tüketici Memnuniyeti

Dükkanlara tek tek giderek alacağınız ürünleri sadece bir web sitesi bünyesinde aratarak değerlendirme fırsatına sahip oluyorsunuz. Mobil cihazlardan yapacağınız girişlerde de detaylı bir bilgi edinmeniz mümkün oluyor. Kargo ücretinin bulunup bulunmadığıyla ilgili tüm detaylar web sitesinde her bir ürün için paylaşılıyor olması nedeniyle, ekstra maliyetlerle karşılaşmaksızın yüzlerce ürün türüne yönelik sipariş verebilirsiniz.

Gittigidiyor müşteri hizmetleri ile operatörlerden detaylı bilgi almak amacıyla 0 850 252 32 29 hattından bilgi alabilirsiniz. Türkiye’de müşterileri için hem her ürüne hızlı bir şekilde ulaşılabilir olması hem de avantajlardan yararlanılması için indirimli içerikler sunan web sitesi oluşturuldu. Her bir müşterinin direkt olarak [email protected] mail adresinden detaylı bilgi edinebileceği, ürünlerle ilgili taleplerini web sitesinden oluşturabileceği şekilde hizmet veriliyor.