İnstagram çekilişleri, çekilişi düzenleyen hesabın takipçilerini arttırmakla birlikte bedava ürün imkanı sunar. Bu şekilde bir win - win durumu yaratığı için instagramda bir günde binlerce çekiliş yapılması kaçınılmaz hale geliyor. Şüphe yok ki çekilişe katılanlar için sonuçlar oldukça önemli. Güvenilir bir instagram çekiliş sitesi arıyorsanız aradığınız adres cekilisci.net.

7-Adımda-Instagram-Fenomeni-Nasıl-Olunur.jpg

Kolay Instagram Çekiliş Sitesi

Bazı instagram çekiliş siteleri hileli ya da hatalı çekilişler yapsa da cekilisci.net çekiliş sitemizde her zaman %100 doğru ve tarafsız çekiliş sonuçları verir. Sitemizde yapılan çekilişlere sınırsız sayıda yorum ya da beğeniyi dahil edebilirsiniz. 7/24 çekiliş hizmeti veren cekilisci.net kullanıcılarına kolaylık sağlamak açısından en iyi ve en doğru çekiliş algoritmasıyla dizayn edilmiştir. Çekiliş yapmak için yapmanız gerekenler instagram'da çekilişi paylaştığınız postun linkini cekilisci.net'e yazmak, kaç kazanan ve yedek kazanan olduğunu belirttikten sonra arkanıza yaslanmak. En geç 1 dakika içerisinde cekilisci.net  %100 doğru sonuçları önünüze getirir. Üstelik eğer isterseniz yaptığımız çekilişi anbean kaydedip takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz. Bu sayede cekilisci.net sonuçlarının güvenilirliğini herkese gösterirsiniz.

Instagram-Toplu-Takipçi-Nasıl-Silinir-4.jpg

Çekiliş sitemizden kullanımlarınıza uygun olarak çekiliş paketleri satın alabilirsiniz. Kullanma sıklığınıza göre paketlerin fiyatı değişiklik göstermektedir. Çekiliş için bazen on binlerce hatta yüz binlerce yorum ile uğraşmanız gerekir, cekilisci.net sizi bu külfetten kurtarır ve tek tık ile tüm çekilişi sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlar. Her paket için yorumlar sınırsızdır, istediğiniz zaman gece ya da gündüz fark etmeden çekiliş yapabilir ve %100 güvenilir çekiliş sonuçları elde edebilirsiniz.

İnstagram çekiliş paketlerimiz:

  • Tek Kullanımlık Paket

  • 5 Kullanımlık Paket

  • 10 Kullanımlık Paket

  • 1 Aylık Sınırsız Paket

  • 3 Aylık Sınırsız Paket 

  • 6 Aylık Sınırsız Paket

Paketler için ödeme tüm banka ve kredi kartları ile yapılabilir. En iyi yazılımlar ile kodlanmış olsa da çekiliş yapılırken ufak sorunlarla karşılaşırsanız sitemiz 7/24 destek sunmaktadır. Siz de hemen üye olup, dilediğiniz paketi satın alın ve %100 güvenilir instagram çekiliş yap seçeneğinden faydalanın.