İksir İnternet Hizmetleri A.Ş adıyla 2005 yılında yola çıkmış bir şirkettir. Daha sonrasında 16 yıllık bir tecrübeli serüvenle günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Hosting servisleri üreterek sizlere çok geniş kapsamlı hizmetler vererek yardımcı olur. Firma müşterilerin her zaman daha iyi bir şekilde hizmet alması için daima teknolojiyi ve yenilikleri takip ediyor. Üstüne koyarak her zaman ilerlemelerini sürdürmektedir. Ayrıca İksir İnternet Hizmetleri tamamı kendi sermayesinden oluşan öz varlıkları ile oluşturduğu servislerden hizmet verir.

Web hosting hizmetlerinde ise sizlere tüm bu tecrübe odaklarından yararlanarak hızlı ve kesintisiz bir süreç sunar. Web sitelerinizi ve uygulamalarınızı web üzerinde yayınlayabileceğiniz en iyi paketlerle hizmet verir. Hosting hizmetleri üzerinden ilerleyerek hiç tahmin etmediğini bir noktaya varmanız mümkündür. Hosting sistemleri aslında sizler için birer arsadır. Bu arsalar sayesinde web sitelerinize güvenli barınaklar satın almış olursunuz.

Dünyaca Ünlü Web Hosting Kontrol Panelleri

İxirhost firması da sizlere birçok aşina olduğunuz dünyaca ünlü kontrol panellerinden hosting hizmeti aktarımı sağlamaktadır. Örneğin cPanel/Ples hemen hemen herkesin bildiği en popüler hosting kontrol panelidir. Oldukça kolay kullanım ara yüzüne sahiptir. Sizlere zahmet vermeden kolayca yönetme imkanı tanır. Aynı zamanda bir diğer aşina olduğunuz LS_API sistemleri kullanılır. Bunlar sayesinde çok daha hızlı hizmet alarak performansınızı yükseltmenize yardımcı olur. Kısacası sizler için en uygun paketlerle birlikte istediklerinizi vermektedir.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/webhosting