Bilgisayar markalarından biri olan HP, bilindik bir marka olmasının yanında, kaliteli ve kullanışlı bilgisayarlara sahip bir markadır. Hp servis sayesinde her türlü yazılım, donanım kurulumu, onarımı ve bakımı hiç zaman kaybetmeden yapılmaktadır.

Hp Servisi Ne Gibi Hizmetler Sunmaktadır?

Hp servisi tüm Türkiye’ye hizmet sunmaktadır. Hp Marka olan Notebook ve Laptop gibi teknolojik cihazların bakımını ve onarımını yapan firma, yurdun her bir yerine de özverili bir şekilde hizmet sunmaktadırlar. Hp markasına ait her türlü yedek parça değişimi, Hp aksesuarları, her türlü kurulumu, bakımı ve onarımıyla hizmetler sunmaktadırlar. Müşterilerinin memnuniyetini gözeten firma çalışanları, işlerini hassas bir şekilde yürütmektedirler.

Hp Markanın Özellikleri Nelerdir?

Hp markası kaliteli bir markadır. Laptop ve Notebook ürünleri, taşınması kolay teknolojik cihazlardır. Taşınmasının kolaylığı yanında bazen elden düşme sonucu hasar oluşması, bazen batarya sıkıntılarının olması, bazen programlarından kaynaklı sorunların oluşmasından dolayı Hp Servis olarak ekipler her tülü soruna karşılık hizmet sunmaya gayret etmektedirler. 

Diğer markalara göre daha kaliteli ve kullanımı kolay olan Hp, garanti kapsamında olduğu zaman ücret alınmadan bakım ve onarımı yapılmaktadır. Bu cihazın ömrünü uzatmak için dikkatli ve bakımlı kullanmak gerekmektedir. Her türlü bakımı yapılan Laptop ya da Notebook uzun süre kullanılabilecek bir markadır.

Hp Hangi Bölgelerde Hizmet Vermektedir?

Türkiye’nin hemen bütün bölgelerine hizmet sunan Hp, Kalite ve hizmette asla sınır tanımamaktadır. Hp Laptop servis hizmetleri ülkemizin 81 ilinde özverili bir şekilde devam ettirmektedirler. İstenilen gün ve saatte her türlü erişime açık olan Hp Servis hizmet merkezi olarak her türlü arızanın giderilmesi için çalışmaktadırlar.

Hp Servisi Ne Gibi Tamirat İşleri Yapmaktadır?

Hp Servisinin hizmetlerini kısaca şu şekilde saymak mümkündür.

  • Hp Notebook tamirinin yapılması,
  • Hp Laptop bakım ve onarımının yapılması,
  • Hp Projeksiyon tamir ve bakımının yapılması,
  • Hp orijinal yedek parça satışları,
  • Hp orijinal aksesuar satışları,
  • Hp ev- ofis Notebook satışları gibi birçok hizmet sunmaktadır. 

Hizmette kalitenin öncüsü haline gelen Hp Servisinin hizmetleri, müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti çerçevesinde devam etmektedir. İrtibat: https://www.turkiyehpservis.com/